Marvel evreninin kurucusu Stan Lee filmlere dönüyor! Ölümünden 4 yıl sonra… Nasıl mı?

TAKİP ET

Milyonlarca hayranı bulunan popüler bilim – kurgu karakterlerinin yaratıcısı olan Stan Lee'nin yeni bir anlaşmayla görüntüleri Marvel Studios filmlerinde yer alacak. İşte haberin detayları…

Reklam
Reklam

Milyonların izlediği, sinema sektörünün devlerinden birisi olan, bilim kurgu filmleri arasında en sevilenler; X – Men, Spider – Man, Thor, Iron Man, Black Widow, Hulk, Black Panther, Fantastik Dörtlü gibi yapımlar Marvel Studios bünyesinde bulunuyor. Karakterlerin yaratıcısı da ünlü çizgi roman yazarı Stan Lee. Ancak Stan Lee, 2018 yılında hayatını kaybetti.

ABD’li yazar 1922 doğumluydu. Tüm bahsi geçen filmlerin cameolarına adını altın harflerle yazdırmıştı. Uzun bir aradan sonra Stan Lee’nin tekrar Marvel Studios yapımlarında yer alacağı bilgisi açıklandı.

Önceden Star Wars filmlerinde Leia Organa karakterine hayat veren Carrie Fisher’ın trajik kaybının ardından Disney ve LucasFilm, eski görüntülerini kullanarak Carrie Fisher’ın bir filmde tekrar görünmesini sağlamışlardı. Marvel’ın da bu şekilde bir tekniği Stan Lee’nin geri dönüşünde kullanacağı biliniyor.



Stan Lee, Marvel evreninde yine gözükecek

Alınana son bilgilere göre Marvel Studios, POW ve Genius Brands International arasındaki girişim içinde Stan Lee görüntüleri için 20 yıllık bir sözleşme imzalamış. Uzun vadede varılan anlaşmayla Disney’e bağlı etkinlikler ve Lee’nin tekrar Marvel evrenine geri dönmesi bekleniyor.

Stan Lee, tema parklarında, filmlerde ve her yerde tekrar göz önüne çıkabilecek. Konuyla alakalı resmi açıklamada, “Stan Lee, televizyon projelerinde ve filmlerde sesi, adı, imzası ve benzerliğinin yanı sıra mevcut görüntüleri ve ses kayıtlarıyla görülebilecek.”

Tüm bunlar dijital ortamda gerçekleşecek, işte bu sayede Lee yeni dizi ve filmlerde görülebilecek.