Marvel'ın Baby Groot karakteri dizi oluyor! Yayın tarihi belli oldu

TAKİP ET

Marvel'ın sevilen karakterleri arasında yer alan Groot dizi oluyor. Sevenlerini heyecanlandıran yapım Disney Plus'da yayınlanacak. Groot dizisinin yayın tarihi de belli oldu.

Reklam
Reklam

Dizisi çekilen Marvel karakterlerine bir Yenisi daha ekleniyor. Marvel'ın en sevilen karakterlerinden olan Groot dizi oluyor. Aslında Marvel Sinematik Evreni’nde ana karakterler arasında yer almamasına rağmen çok sevilen ve geniş hayran kitlesine sahip olan Groot’un dizisi heyecanla beekleniyor. Disney Plus’ta yayınlanması planlanan Baby groot dizisinin yayın tarihi Nihayet açıklandı.
 

Disney plajda yayınlanacak

Marvel’in Minnoş karakteri Groot’un bebeklik hali Baby Groot dizisi Marvel Studios tarafından duyuruldu. Karakter ile özdeşleşen dizi Disney Plus da yayınlanacak. Disney Plus 14 Haziran tarihinde Türkiye'de de hizmet vermeye başlarken Marvel hayranları dizinin yayın tarihi için son derece heyecanlı. Alınan bilgiye göre I am Groot dizisi 10 Ağustos tarihinden itibaren Disney Plus üzerinden yayına açılacak. Ayrıca Disney Plus hayranları için geniş bir içeriğe de sahip olacağı öğrenildi.

İlk poster yayınlandı

Diğer yandan normal stüdyo tarafından duyurulan ve Disney Plus üzerinden yayınlanacağı açıklanan I am Groot dizisinin ilk Posteri de yayınlandı. Kısa sürede sosyal medyada da geniş Yankı uyandıran posterin ardından sosyal medya kullanıcıları çok sayıda yorum yaptı. Dizinin konusu da Disney Plus tarafından açıklandı. Yapılan açıklamaya göre dizide Baby Groot’un büyüdüğü ve yıldızlararası şekilde başını belaya soktuğu anlatılacak.