Maske Kimsin Sen adlı programın jüri üyeleri kimler? Programın sunuculuğunu yapacak isim açıklandı mı?

TAKİP ET

yucesoy-eda-ece-dogu-demirkol-ve-melis-sezen-yer-aliyor Fox TV'de yakın zamanda yayın hayatına başlayacak 'Maske Kimsin Sen?' adlı programın jüri üyeleri belli oldu. Maske Kimsin Sen adlı programın jüri üyeleri kimler? Programın sunuculuğunu yapacak isim açıklandı mı?

Reklam
Reklam

Maske Kimsin Sen adlı yarışma Dünyada büyük ses getirdi. Türkiye'de de yayınlanmaya başlayacak olan program, Fox TV ekranlarında yer alacak. “The Masked Singer” ismiyle dünya gündemindeki yerini alan ve büyük bir üne kavuşan sıra dışı yarışma programında; kendi alanlarında ünlü isimler farklı kostüm ve maskelerle kimliklerini gizleyerek şarkı söylüyor. Jüri üyeleri, stüdyodaki ve ekran başındaki seyirciler ise yarışmacının kim olduğunu tahmin etmeye çalışıyorlar. 



Son zamanlarda Masumlar Apartmanı dizisinden Naci karakteriyle zihinlerde yer edinen Tansel Öngel, programın sunuculuğunu üstleniyor. Maske Kimsin Sen adlı programın jüri koltuğunda ise birbirinden yetenekli isimler bulunuyor. Her bölümde stüdyodaki ünlü isimler hafiyelik yaparak, maskelerin ardında kimin olduğunu bulmaya çalışacak. Jüride Melis Sezen, Eda Ece, Doğu Demirkol ve Alican Yücesoy bulunuyor.


Doğu Demirkol kimdir? 
Aydın Doğu Demirkol, 6 Eylül 1985 Ankara doğumludur. Ortaokulu Amasya’da liseyi ise Ankara’da okumuştur. İstanbul Üniversitesi, Bilgisayar Mühendisliği bölümünü bitiren Demirkol, bunun öncesinde sosyal medya üzerinden yaptığı komik videolarla dikkat çekmiştir. Bununla birlikte, 2012 yılında "Yetenek Sizsiniz” yarışmasına katıldı. 2016 yılında ise BKM'de “Açık Mikrofon” adıyla gösteriler yaptı. Burada göstermiş olduğu başarısından sonra Güldür Güldür isimli programa konuk olarak katılıp kısa bir stand-up gösterisi sundu. 


Melis Sezen kimdir?
 
İsmini son zamanlarda Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz adlı dizide Derin karakteriyle duyuran Melis Sezen, 1997’de İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Koç Üniversitesi'nde Medya ve Görsel Sanatlar Bölümü'nde eğitim gören Sezen, “Hayat Bazen Tatlıdır” dizisiyle ilk oyunculuk deneyimini yaşamış ve ardındanI dizisinde Tolgahan Sayışman, Hande Erçel ve Berk Hakman'la birlikte rol almıştır. Melis Sezen, Siyah İnci dizisinde Ebru karakterini hayat verirken daha sonra “Ya İstiklal Ya Ölüm” dizisinde başrol olarak "Nazan" karakterine hayat verdi. 


Eda Ece kimdir? 

Eda Ece, 20 Haziran 1990’da İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Şişli Terakki Lisesi ve ardından İstanbul Bilgi Üniversitesi, Psikoloji Bölümü’nü bitirmiştir. 3 kız çocuklu bir ailenin en küçüğü olan Eda Ece, 2011 yılında Show TV ekranlarında seyirci karşısına çıkmış “Pis Yedili” adlı dizide ilk başrolünü almıştır ve bu sayede ismini duyurmuştur. 2013 yılında “Kızım İçin” adlı sinema filminde oynadı. Şimdilerde ise Fox TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinde Yıldız karakteriyle sevenlerinin karşısına çıkmaktadır. 


Alican Yücesoy kimdir? 

Alican Yücesoy; ilk, orta ve lise eğitimini Bursa'da tamamladıktan sonra oyunculuk eğitimi almak için Haliç Üniversitesi’nin Tiyatro Bölümü’ne girmiştir. Okula girmesinin hemen ardından yapılan seçmelerle katılmasıyla Bakırköy Belediye Tiyatroları'nda çalışmaya başlamıştır.

maske kimsin sen fox tv the masked singer eda ece melis sezen doğu demirkol alican yücesoy tansel öngel