Maske Kimsin Sen hangi ülkelerde yayınlanıyor? Maske Kimsin Sen yayından kalkacak mı?

TAKİP ET

FOX TV ekranlarında yeni yayınlanmaya başlayan Maske Kimsin Sen yarışması son zamanlarda sık sık gündemde yerini alıyor. Yabancı ülkeden uyarlama olan yarışma programının hangi ülkelerde yayınlandığı sık sık araştırılıyor. Maske Kimsin Sen yarışması hangi ülkelerde yayınlanıyor? Maske kimsin Sen yarışması kaldırılacak mı? Maske Kimsin Sen hangi günler yayınlanacak? sorularının cevapları merak ediliyor. İşte merak edilen tüm soruların yanıtları…

Reklam
Reklam

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu’nun (RTÜK) inceleme başlattığı Maske Kimsin Sen programı yeni başlamasına rağmen gündemden hiç düşmüyor. Birçok kişi yarışma programının hangi ülkelerde yayınlandığı merak ediyor. Maske Kimsin Sen yarışması hangi ülkelerde yayınlanıyor? Maske kimsin Sen yarışması kaldırılacak mı? Maske Kimsin Sen hangi günler yayınlanacak? sorularının cevapları merak ediliyor. İşte merak edilen tüm soruların yanıtları haberimizde…

 

Maske Kimsin Sen Hangi Günler Yayınlanacak?

FOX TV yönetimi, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu’nun (RTÜK) inceleme başlattığı “Maske Kimsin Sen?” programı ile ilgili yeni bir karara vardı. Programın dünyanın birçok ülkesinde izlendiğine vurgu yapan kanal, yeni fragmanda programın yayınlandığı ülkelerin isimlerine de yer verecek. FOX TV yönetimi yeni bir karar alarak cumartesi akşamları haftada bir bölüm olarak yayınlanan programın yayın akışında değişikliğe gitti.  Kanal aldığı karar doğrultusunda yarışmayı iki akşam yayınlama karar verdi. Maske Kimsin Sen yarışma programı 8 Ocak Cumartesi ve 9 Ocak Pazar akşamları yeni bölümleriyle izleyicilerle buluşacak.

Program Formatı Nedir?

Maske Kimsin Sen yarışma programının nasıl olduğu merak ediliyor. Yarışma programında ünlü isimler, maske ve kostüm kullanmak suretiyle kimliklerini gizli bir şekilde şarkı söylüyor. Jüri üyeleri ile seyirciler ise performanslarını değerlendirerek kim olduklarını tahmin etmeye çalışıyor.

 

Maske Kimsin Sen yarışma programında kullanılan maskelerin çocukları olumsuz etkilediğini düşünen birçok kişi bu yarışma programında tepki göstermişti.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu, sosyal medya üzerinden bir kullanıcıya verdiği yanıtta, program hakkında inceleme başlatılacağını dile getirmişti. Bu olay üzerine herkes yarışma programını merak etmeye başladı.

İbrahim Uslu yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “İlgili program özellikle çocukların korunması özelinde ilgili kanalın denetiminden sorumlu uzman arkadaşlarımız tarafından titizlikle yarın incelemeye alınacaktır.”

Maske Kimsin Sen Hangi Ülkelerde Yayınlanıyor?

Maske Kimsin Sen yarışmasının yayınlandığı ülkeler arasında, Arjantin, Ermenistan, Avustralya, Azerbaycan, Bulgaristan, Kamboçya, Brezilya, Şili, Çin, Danimarka, Kolombiya, Finlandiya, Fransa, Almanya, Endonezya, İsrail, Japonya, Malezya, Litvanya, Meksika, Panama, Filipinler, Romanya, Portekiz, Peru, Rusya, İsveç, İsviçre, Tayland, Birleşik Krallık, Ukrayna, ABD ve Vietnam yer alıyor. 

Maske Kimsin Sen yarışa programı kaldırılacak mı?

Maske Kimsin Sen yarışma programının yayından kaldırılıp kaldırılmayacağı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. RTÜK Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu yaptığı açıklama ile programın inceleneceğini söyledi. Fakat yarışmanın kaldırılıp kaldırılmayacağı hakkında bir açıklama yapılmadı.

Maske Kimsin Sen maske kimsin sen hangi ülkelerde yayınlanıyor maske kimsin sen yayından kalkacak mı