Maske Kimsin Sen kim elendi? Maske Kimsin Sen hangi maske açıklandı?

TAKİP ET

FOX TV ekranlarının kısa süre önce sevilen yarışması olan Maske Kimsin Sen yarışmasında son bölümde elenen kişi damga vurdu. Maskeyi kim çıkardı sorusu ise sıklıkla araştırılmaya başladı. Her bölümüyle heyecanları arttıran yarışmada maskelerin altında hangi ünlü isimlerin olduğu merak edilmektedir. Maske Kimsin Sen kim elendi? Maske Kimsin Sen yarışmasında elenen isim ve detaylar haberimizde yer almaktadır

Reklam
Reklam

Formatıyla beğenileri toplayan Maske Kimsin Sen yarışmasında heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Her bölümde bir maskenin düştüğü yarışmada bu bölümde kimin maskesi düştü, kim elendi sorusu sıklıkla sorulmaya başladı. Maske Kimsin Sen yarışmasında gösterdiği performans ile seyircilerden en az puanı alan kişi maskesini çıkartıp yarışmaya devam ediyor. Maske Kimsin Sen yarışmasında kim elendi? 

Maske Kimsin Sen yarışması 15 Ocak akşamı FOX TV ekranlarına gelmesiyle elenen kişi belli olacak. Maskeyi çıkaran ünlü bu akşam ekranlarda olacak. Bu bölümde yer alacak maskeliler Aslan, Şövalye, Unicorn, Dinozor ve Ejderha. 

Maske Kimsin Sen formatı nedir?

Başarılı oyuncu Tansel Öngel'in sunuculuğunu üstlendiği programın her bölümünde stüdyodaki ünlü isimler dedektiflik yaparak, maskelerin altında kimin olduğunu bulmaya çalışacaklar. Ekranın sevilen isimleri Eda Ece, Melis Sezen, Doğu Demirkol ve Alican Yücesoy dedektiflik yapacaklar. 

15 ocak maske kimsin sen maske kimsin sen elenen isim maske kimsin sen de yarışanlar maske kimsin sen