Maske Kimsin Sen oylama nasıl yapılır? Maske Kimsin Sen oy nasıl verilir?

TAKİP ET

FOX TV ekranlarının yeni yarışmacısı Maske Kimsin Sen'de oylamanın nasıl yapıldığı merak edildi. Maske Kimsin Sen yarışmasında oy kullanmak isteyen seyirciler Maske Kimsin Sen oylama nasıl yapılır? Maske Kimsin Sen oy nasıl verilir? sorularını araştırmaya başladı. Konu ile ilgili detaylar haberimizde yer almaktadır.

Reklam
Reklam

FOX TV ekranlarının yeni yarışmacısı Maske Kimsin Sen’de oylamanın nasıl yapıldığı merak edildi. Jüri koltuğunda Eda Ece, Melis Sezen, Doğu Demirkol ve Alican Yücesoy’un oturduğu Maske Kimsin Sen yarışmasının sunuculuğunu ise Tansel Öngel yapmaktadır. Maske Kimsin Sen yarışmasında birbirinden ünlü isimler değişik kostümler giyerek düello yapıyor. Tanınmamak için değişik kostümlerle sahneye çıkan ünlüleri tanımak için kısa videoları izleniyor. Jüriler tarafından da bilinmeyen ünlü isimler hakkında jürilerde tahminlerde bulunuyor. Son olarak ise seyirciler kişinin hangi ünlü olduğuna dair oy veriyor. Bu oylama sonucunda en çok oyu alan ünlü düelloyu kazanıyor. 

Maske Kimsin Sen yarışmasında oy nasıl verilir?
FOX TV ekranlarında yeni başlayan Maske Kimsin Sen yarışmasının detayları izleyenler tarafından merak ediliyor. Maske Kimsin Sen yarışmasında iki farklı ünlü isim düello yapar. Düellolar sırasında ünlüler farklı kostümler giyerler bu yüzden kim olduklarını kimse bilmez. Ünlülerin yaptıkları gösteriden sonra jüri üyeleri onlar hakkında bir video izletir. Bu videolardan yola çıkarak ünlülerin kim olduğu tahmin ediliyor. Jüriler tahminlerini söyledikten sonra bu tahminlere göre seyirci oylaması yapılıyor. Stüdyodaki seyircilerin verdikleri oylardan en çok oyu olan ünlü düelloyu kazanırken az oyu alan kişi ise gecenin sonunda potaya giderek maskesini ifşa ediyor. Yarışmanın genel oylaması bu şekilde yapılmaktadır.

Maske Kimsin Sen yarışmasının formatı nasıl?
Maske Kimsin Sen yarışmasının formatı daha önce hiçbir yarışmada bulunmayan bir format. Yarışmanın jürileri de yarışmacıları da tamamen ünlü isimlerden oluşmaktadır. Ama yarışmacılar sahneye farklı maske ve kostümlerle çıktığı için hiç kimse kim olduklarını bilmiyor. Yarışmacılar maske ve kostümlerle gösterilerini yapıyor ve bu gösteriden önce yarışmacının kim olduğuna dair bir tanıtım videosu izletiliyor. Bu videodan, kişinin gösterisinden ve jürinin bulduğu ipuçlarından sonra yarışmacının kim olduğu tahmin ediliyor. Maske Kimsin Sen yarışması hem eğlendiriyor hem de merak uyandırıyor. Maske Kimsin Sen yarışmasında jürilerin söz hakkı bulunmazken söz hem stüdyodaki seyircilerin hem de ekran başındaki seyirciler yarışmaya dahil olarak oylama yapıyor.  Maske Kimsin Sen her hafta Cumartesi günleri saat 20:00’da FOX TV ekranlarında seyircisiyle buluşuyor. 
 

Maske Kimsin Sen FOX TV Maske Kimsin Sen oylaması