Maske Kimsin Sen programı jüri üyeleri kim?

TAKİP ET

FOX TV ekranlarında yayınlanacak olan Maske Kimsin Sen programında yer alacak olan jüri üyeleri de belli oldu. Programın jüri koltuğunda başarılı oyuncular Alican Yücesoy, Eda Ece, Melis Sezen ile Doğu Demirkol oturacak. Yeni program Maske Kimsin Sen 'in sunucu ismi kim? İşte detaylar..

Reklam
Reklam

Ekranların yeni gözde yarışması '' Maske Kimsin Sen '' tüm dünyada çok büyük yankı uyandırdı. Türkiye 'de de FOX TV ekranlarında yayınlanarak izleyici ile buluşacak olan yarışma içi geri sayım başladı. '' The Masked Singer '' adında tüm dünyada adeta fenomen bir yarışma haline gelen sıra dışı bu program; kendi alanlarında ünlü olan isimler, hem farklı kostüm ile maskeler takarak kimliklerini gizledikten sonra şarkı söylüyorlar hem de jüri üyeleri, stüdyoda bulunan seyirciler ile ekran başında ki izleyiciler bu kişilerin aslında kim olduklarını bulmaya çalışıyorlar.

Son zamanların en gözde ve dikkat çeken isimlerinden biri haline gelen ve başarılı oyunculuğu ile göz dolduran Tansel Öngel 'in sunuculuğunu yapacağı yarışmanın her bir bölümünde stüdyoda bulunan ünlüler dedektiflik yapacak ve maske altına gizlenmiş olan kişilerin gerçekte kim olduklarını tahmin edecekler. Maske Kimsin Sen adlı yarışmanı jüri koltuğunda ise birbirinden başarılı dört oyuncu yer alamktadır. Bu isimler ise; Doğu Demirkol, Melis Sezen, Alican Yücesoy ile Eda Ece. 

Doğu Demirkol kim ve nereli?

Asıl adı Aydın Doğu Demirkoldur. Mersinli olan bir avukat anne ile Balıkesirli olan bir doktor babanın çocuğudur. Doğu Demirkol, 6 Eylül 1985 yılında Ankara 'da doğmuştur. Ortaokulu Amasya 'da, liseyi de Ankara 'da okumuştur. Lisans eğitimini almak için İstanbul 'a gelmiş ve İstanbul Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümününden mezun olmuştur. Daha öncesinde de sosyal medya üzerinde yapmış olduğu komik videoları ile dikkatleri üzerie toplayan Doğu Demirkol, 2012 'de Yetenek Sizsiniz Türkiye adlı yarışmaya katılmıştır. 2016 'da ise Beşiktaş Kültür Merkezi 'nde '' Açık Mikrofon '' adı ile gösteriler düzenlemiştir. Burada yapmış olduğu gösterisinde büyük bir başarı elde ettikten sonra ise Güldür Güldür Show programına konuk olarak katılmış ve çok kısa bir stand - up gösterisi yapmıştır. 

Melis Sezen kim ve nereli?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisinde oynadığı Derin karakteri ile hayatımza giriş yapan güzel oyuncu Melis Sezen, 1997 yılında doğmuştur. Babası Arnavut Makedonya göçmenidir ve annesi ise Selanik Yunanistan göçmenidir. İstanbul 'da doğan güzel oyuncu, Koç Üniversitesi Medya ve Güzel Sanatlar Bölümü 'nde lisans eğitimini tamamlamıştır. İlk oyunculuk deneyimini ise Hayat Bazen Tatlıdır adlı dizi ile yaşamıştır ve daha sonrasında ise Siyah İnci dizisinde yakışıklı oyuncu Tolgahan Sayışman, başarılı oyuncu Hande Erçel, Berk Hakman ile beraber rol aldı. Güzel oyuncu Siyah İnci dizisinde Ebru karakterine hayat vermiştir. Ya İstiklal Ya Ölüm adlı dizide de başrol olarak yer alan oyuncu '' Nazan '' karakteri olarak karşımıza çıktı.

Eda Ece kim ve nereli?

20 Haziran 1990 yılında İstanbul 2da dünyaya gelmiştir. Şişli Terakki Lisesi 'ni bitirdikten sonra İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji Bölümü 'nde lisans eğitimini tamamlamıştır. 3 kız çocuğuna sahip olan bir ailede en küçük çocuktur. 2011 'de Show TV ekranlarında yayınlanan '' Pis Yedili '' adlı dizide yer aldı ve ilk başrolü ile de tanınırlılığı artmış oldu. 2013 'te Kızım İçin adlı sinema filminde yer aldı. Şimdilerde ise FOX TV ekranlarında yayınlanan ve izlenme rekorları kıran fenomen dizi Yasak Elma 'da başrol olarak oynamaktadır.

Alican Yücesoy kim ve nereli?

Türk oyuncu olan Alican Yücesoy; ilk öğretim, orta çğretim ve lise öğrenimini Bursa 'da tamamlamıştır. Daha sonra oyunculuk eğitimi almak için Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü 'ne giriş yaptı. Okula giriş yaptıkta ertesi günü yapılan bir oyuncu seçmelerine katılarak Bakırköy Belediye Tiyatroları 'nda çalışamya başlamıştır. Kısa zamanda çok sevilen ve başarılı olan bir oyuncu haline gelmiştir.

maske kimsin sen jürileri kim? fox tv maske kimsin sen yarışma sunucusu kim? yeni yarışma maske kimsin sen