Maske Kimsin Sen 'Şövalye', 'Kuzgun, 'Ayna' ve 'Geyik' kim çıktı, kim olduğu belli oldu mu?

TAKİP ET

Kısa süre önce FOX TV ekranlarında yerini alan Maske Kimsin Sen yarışması tüm hızıyla devam ediyor. Maske Kimsin Sen yarışmasında Şövalye maskesini giyen ünlü isim maskesini çıkardı. Bunun üzerine ünlü ismin kim olduğu merakları arttırdı. Maske Kimsin Sen yarışmasında bu zamana kadar maskesini çıkaran isimlerin kim olduğu da haberimizde yer almaktadır. Maske Kimsin Sen? Şövalye kim çıktı? İşte detaylar...

Reklam
Reklam

Yeni yılla beraber seyirciyle buluşan Maske Kimsin Sen? yarışmasında Kuzgun, Ayna ve Geyik maskelerini çıkaranlar oldu. Geçtiğimiz bölümde Şövalye maskesi de düştü. 25 kiloluk kostüm giyen Şövalye'nin kim olduğu merak konusu oldu. Kuzgun, Ayna, Geyik ve Şövalye kim çıktı? 

Maske Kimsin Sen Şövalye, Kuzgun, Ayna ve Geyik kim çıktı? 

FOX TV ekranlarında izlenen Maske Kimsin Sen yarışmasında her hafta birinin maskesi çıkmaktadır. Bu zamana kadar maskesi çıkanlar ise kimler oldu sıkça sorulmaya başladı. Merak edilen Kuzgun maskeli kişinin sosyal medyada Kubilay Aka olduğu söylenmektedir. Ayna maskesinin altından ise Biran Damlı Yılmaz yer almaktadır. 

Şövalye kim çıktı? 

Giydiği kostüm ile dikkatleri çeken Şövalye maskesini çıkardı. 25 kiloluk kostümü giyen isim 63 yaşındaki Ender Saraçoğlu yer almış. 

Ağaç: Derya Baykal 

İskelet: Keremcem

Gladytör: Hazer Armani 

Gözcü: Ümit Karan 

maske kimsin sen maskesi çıkanlar maske kimsin sen şövalye maske kimsin sen ağaç maske kimsin sen iskelet