Maske Kimsin Sen yarışmasında maskeli isim herkesi şaşırttı! Maske Kimsin Sen unicorn kim

TAKİP ET

FOX TV ekranlarında ilk bölümü yayınlanan Maske Kimsin Sen? yarışmasında unicorn maskesinin altında saklanan ünlünün kim olduğu heyecanları arttırdı. Yarışmayı izleyenlerin büyük merakla beklediği Maske Kimsin Sen? programında bu hafta belli olan isim araştırılmaya başladı. Maske Kimsin Sen? yarışmasındaki unicorn maskesinin altındaki ünlü kim? Maske Kimsin Sen? yarışmasının ilk bölümünde kimin maskesi açıldı?

Reklam
Reklam

1 Ocak akşamı FOX TV ekranlarında ilk bölümü yayınlanan Maske Kimsin Sen? yarışması yoğun ilgi gördü. Her maskeli geldiğin de artan heyecan izleyicileri meraklandırdı. Tansel Öngel'in sunduğu Maske Kimsin Sen? yarışmasında unicorn maskesi altındaki ünlü isim ise merak konusu oldu. Unicorn maskesinin altındaki ünlü kim? Unicorn maskeli hakkında detaylar...

Her hafta sonu ekranlara gelecek Maske Kimsin Sen? yarışmasının sunuculuğunu Tansel Öngel üstlenirken jüri koltuğunda ise Eda Ece, Doğu Demirkol, Alican Yücesoy ve Melis Sezen yer almaktadır. İlk bölümüyle seyircileri ekranlara kitleyen Maske Kimsin Sen? yarışmasında unicorn maskeli ünlü merakları arttırdı. Tahminler doğrultusunda birkaç ünlü isim verilse de kimin olduğuna dair bir bilgi bulunmamaktadır. 

Maske Kimsin Sen yarışmacıları kimler?

Unicorn - TBA

Gözcü - TBA (Ümit Karan - İlk haftanın açıklanan ismi oluyor.)

Geyik - TBA

Tavuskuşu - TBA

Aslan - TBA

Ejderha - TBA

Ayna - TBA

Şövalye - TBA

Dinozor - TBA

Ağaç - TBA

İskelet - TBA

Kuzgun - TBA

Ördek - TBA

Gladyatör - TBA

maske kimsin sen yarışmacılar maske kimsin sen açıklanan isim maske kimsin sen unicorn kim maske kimsin sen jüriler