Maske Kimsin Sen yarışmasında maskesi çıkan ünlüler herkesi şaşırttı! Maske Kimsin Sen yarışmasının oyuncuları

TAKİP ET

FOX TV ekranlarında kısa sürede sevilen yarışması olan Maske Kimsin Sen? tüm hızıyla devam ederken maskeler açılmaya başladı. Toplam 3 yarışmacının maskesinin açılmasıyla heyecanlar arttı. Maske altında yer alan ünlü isimlerin kim olduğu merak edilirken açılan isimler araştırılmaya başlandı. Maske Kimsin Sen yarışmasında yer alan ünlü isimler kimler? Maske Kimsin Sen yarışmasında kimlerin maskesi açıldı?

Reklam
Reklam

1 Ocak 2022 tarihinde ilk kez yayınlanan Maske Kimsin Sen yarışmasının içeriği ve işleyişi birçok kişi tarafından beğenildi. Maskelerin altında yer alan ünlü isimlerin kim olduğunu tahmin etmek de işin en keyifli anı . FOX TV ekranlarında yer alan MAske Kimsin Sen yarışmasında kimlerin maskeleri açıldı? Maske Kimsin Sen yarışmasında belli olan ünlü isimler kimler? İşte detaylar...

Medyapım tarafından yayınlanan Maske Kimsin Sen yarışmasın hafta sonu ekrana gelmektedir. Dizinin jüri koltuğunda oturan değerli isimler Eda Ece, Melis Sezen, Alican Yücesoy ve Doğu Demirkol olurken sunuculuğu üstlenen ise Tansel Öngel oldu. Yarışmanın müzik direktörlüğünü ise Metin Özülkü yapmaktadır. 

Maske Kimsin Sen yarışmacıları kimler? 

Unicorn

Gözcü : Ümit Karan 

Geyik 

Tavuskuşu

Aslan

Ejderha

Ayna 

Şövalye

Dinozor

Ağaç : Derya Baykal 

İskelet

Kuzgun 

Ördek

Gladyatör : Hazer Armani 

maske kimsin sen maske kimsin sen maskesi çıkanlar maske kimsin sen oyuncular