Maske Kimsin Sen yayından kaldırıldı mı? Maske Kimsin Sen programı bitti mi?

TAKİP ET

Maske Kimsin Sen adlı program Fox TV'de yerini almaktadır. Son günlerde çok fazla dikkat çeken yapım hakkında birçok soru sorulmaktadır. Maske Kimsin Sen adlı program yayın gününde ekranlara gelmedi. Maske Kimsin Sen adlı programın yayından kaldırılıp kaldırılmadığı araştırılıyor. Maske Kimsin Sen yayından kaldırıldı mı? Bu haberimizde Maske Kimsin Sen adlı programla ilgili detayları sizler için derledik. İşte Maske Kimsin Sen adlı programın detayları...

Reklam
Reklam

Jüri koltuğuna Eda Ece, Alican Yücesoy, Doğu Demirkol ve Melis Sezen'in oturduğu ve  Tansel Öngel'in  sunuculuğunu yaptığı  "Maske Kimsin Sen" adlı programın yayın günü ekranlarda olmaması, "Maske Kimsin Sen"in iptal  olup olmadığı sorusunu gündeme getirdi.  Maske Kimsin Sen programı yayından mı kaldırıldı?

Maske Kimsin Sen

Fox TV ekranlarında yayınlanan   Maske Kimsin Sen  yarışması ekranlara geldiği ilk günden beri konuşuluyor. Ünlü isimlerin maske ve kostümlerle kimliklerini gizleyerek şarkı söylediği program, ilk olarak sosyal medyada pagan propagandası ve satanizm  iddialarıyla ortaya çıktı.   Geçtiğimiz günlerde  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla yayınlanan genelgede, Türk toplumunun temel değerlerine aykırı unsurlar içeren ve son dönemde ekranlara gelen televizyon programlarına karşı önlem alınacağı belirtildi. . Birçok Twitter gönderisi, programın bitiş tarihi ve detayları hakkında soru sormaya başladı.

Yarışmanın final haberi doğrulandı. Yarışma 9.bölümüyle ekranlara veda edecek. 

Maske Kimsin Sen Maske Kimsin Sen bitti mi?