Masterchef Araz kimdir? Masterchef Araz ve eşi

TAKİP ET

Masterchef Türkiye programı yeni bölümleriyle büyük beğeni toplamaya devam ediyor. Yarışmanın renkli isimlerinden olan Masterchef Araz kimdir araştırılırken, Masterchef Araz ve eşine dair ilginç bir detay öğrenildi.

Reklam
Reklam

MasterChef yarışmacısı Araz Aknam, yarışmaya yedek kadrodan dahil olarak kısa sürede sevilen isimlerden biri oldu. Masterchef Araz’ın yaşamına dair detaylar haberimizde yer alıyor.

MasterChef Araz kimdir?
MasterChef yarışmacısı Araz Aknam, 26 Temmuz 1990 tarihinde Tahran’da doğdu. Babası İran Azerisi, annesi ise Türktür. Türk Milli Amerikan Futbol Takımı’nda bir süre forma giyen yarışmacının tam adı Araz Aghnami Aknam’dır.
İran’da doğan Araz, üniversite eğitimi için İstanbul’a taşındı. Mezuniyetinden sonra 2012 yılında ABD’ye yerleşmiş, 2016 yılında ise ülkeye dönüş yapmıştır. 

Mutfağa olan ilgisini keşfeden Araz, Los Angeles’ta 8 yıl yaşadı. Masterchef’e katıldığı ilk gün şeflere Peru mutfağından bir yemek sunarak bir üst tura yükseldi. 
Yarışmacı Araz, iyi derecede İngilizce, Türkçe, Farsça ve Azerice bilmektedir. Araz Aknam, voleybolcu Ece Alıcı ile evlidir.
 

masterchef araz masterchef araz eşi