MasterChef'e veda eden isim belli oldu! Safanur kimdir, kaç yaşında?

TAKİP ET

TV8 ekranlarının sevilen yarışması MasterChef her hafta bir isme veda ederken bu hafta elenen isim Safanur mu oldu soruları sorulmaya başlandı. Yarışmacılar arasında en dikkat çeken isim olan Safanur kimdir, elendi mi sorularının yanıtı haberimizde

Reklam
Reklam

Yemek yarışması olarak damgasını vuran MasterChef de sular durulmuyor. Yarışmacılar arasında rekabet artarak devam ederken en son ki bölümde yaşanan olay herkesi korkuttu. Tezgahta ateşin olduğu esnada kafasını tezgaha vuran Safanur sağlık ekipleri tarafından müdahale gördü. Bunun üzerine Safanur iyi mi soruları sıklıkla sorulmaya başlandı. 

Her hafta bir yarışmacıya vedan edilen MasterChef yarışmasında bu haftanın veda ismi de belli oldu. MasterChef'in bu hafta ki elenen ismi Safanur oldu. Herkesin üzüldüğü eleme gecesinin ardından yarışmaya damgasını vuran Safanur'un kim olduğu araştırılmaya başlandı. 

MasterChef Safanur kimdir?

1998 yılında Bursa da hayata gözlerini açan Safanur 23 yaşında oluşuyla herkesi şaşırttı. Yetenekleri başarılarının görülmesiyle beğeniler toplayan Safanur lise hayatını Bursa da tamamlamasının ardından İzmir de mutfak sanatlarını okumak için şehir değişikliği yaşadı. Üniversiteden mezun olan Safanur MasterChef'e katılarak ismini duyurdu. 

Safanur kimdir MasterChef MasterChef Safanur kimdir