Masterchef izleyicileri Şokta! Favori yarışmacı elendi

TAKİP ET

TV8 ekranlarında reyting rekorları kıran Master Chef Türkiye eleme bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Masterchef 'te yarışmaya veda eden isim belli olurken eleme gecesi herkeste şok etkisi yarattı.

Reklam
Reklam

Acun medyanın yapımcılığını üstlendiği ve TV8 ekranlarında izlenme rekorları kıran yarışma programı Master Chef Türkiye eleme bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Master Chef Türkiye'nin son bölümünde yarışmaya veda eden yarışmacı belli oldu. Favori isimler arasında gösterilen yarışmacının elenmesi izleyicilerde de büyük şok etkisi yarattı.

Elenen isim herkesi şok etti

Soner Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna’nın jüri üyesi olarak görev yaptıkları Master Şef Türkiye yarışması eleme bölümü ile ekrana geldi. Elenen yarışmacı herkesi şaşkına çevirdi. Elemeli hecesinde en başarılı tabağa yaparak yarışmada kalmaya hak kazanan isim Metin oldu. Özellikle Soner Şef Metin'in tabağını çok beğendiğini söyledi.

Son üçe kalan isimler ise Serpilay Büşra ve Tayfun oldu. Üç yarışmacı elenmemek için bir kez daha tabak hazırladı. Somer Şefin imza tabağını yapan yarışmacılardan veda eden yarışmacı ise Tayfun oldu.