MasterChef''n Somer şefi yarışmada cinsellik tavsiyesi verdi

TAKİP ET

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Master Chef Türkiye de Soner Çetin söyledikleri gündeme damga vurdu. Somer Şef yarışmanın ortasında cinsellik tavsiyesi verdi.

Reklam
Reklam

TV8 ekranlarında yayınlanan Master Chef Türkiye yarışmasının ünlü şeflerinden Somer Sivrioğlu sık sık kıyafetleri ile gündem oluyor. Şu sıralar ise Somer şefi gündeme getiren yarışmada cinsellik tavsiyesi vermesi oldu. Ünlü Şefin sözleri herkesi şaşkına çevirdi.

Sözleri herkesi şaşkına çevirdi

Türkiye'nin en çok izlenen yemek programlarından olan MasterChef Türkiye yeni sezonu ile hız kesmeden devam ediyor. Yarışmanın ünlü isimlerin daha Soner Sivrioğlu da hem renkli kişiliği hem de kıyafetleri ile çok konuşulan isimlerden biri. Sık sık gündeme gelen Somer Sivrioğlu bu defa yarışmada söyledikleri ile herkesi şaşkına çevirdi.

Yarışmada cinsellik tavsiyesi vardı

Geçtiğimiz hafta kıyafetleri ile gündeme oturan Somer Sivrioğlu bu defa da katıldığı bir programda söylediği sözlerle herkesi şaşırttı. Kendisi ve mesleği hakkında bir programda açıklamalarda bulunan Somer Sivrioğlu, "Yemek benim için büyük bir tutku. Yemek yapmak ruhumu besliyor. Doğru yemek insana müthiş bir haz verir. İyi yemek yaparsan iyi sekse faydası olur" diyerek şaşkınlık yarattı.