MasterChef şampiyonu Cemre Uyanık Dolar paylaşımıyla tepki çekti

TAKİP ET

Master Chef Türkiye yarışması ile adını duyuran ve şampiyonluk ipini göğüsleyen Cemre uyanık son dönemlerde sosyal medya paylaşımları ile de dikkat çekiyor. Master Chef Türkiye Cemre uyanık son olarak sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafına 'Dolar gibi yükselişteyiz' notunu düşünce tepki çekti.

Reklam
Reklam

Master Chef Türkiye 2019 sezonunda şampiyonluk ipini göğüsleyen Cemre uyanık zaman zaman sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine topluyor. Yarışmada da bilgisi ve tavırları ile dikkat çeken yarışmacı sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla ise tepki çekti.
 

Dolar gibi yükselişteyiz

Sosyal medya platformu Instagram'da 164 binden fazla takipçisi bulunan ve Master Chef Türkiye yarışmasında da yetenekli bir Şef olduğunu kanıtlayan Cemre uyanık sosyal medya hesabından son paylaşımına “dolar gibi yükselişteyiz” notunu düşünce takipleri ikiye bölündü. Cemre Uyanık’ın hayranları bu fotoğrafı beğense de son dönemlerde Türkiye'nin içinde bulunduğu durum nedeniyle yazdığı notun yanlış olduğunu savundu.

Güzelliği büyüledi

Diğer yandan Cemre uyanık sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla güzelliği ile de takipçilerini büyüledi. Cemre'nin takipçilere yarışmadaki halinden çok farklı olduğunu savunurken şimdi çok daha güzel olduğunu söyledi. Burada da takipçilerine ikiye bölen Cemre Uyanık’ın bazı takipçileri ise hala aynı olduğunu ve her zaman güzel olduğunu düşünüyor.