MasterChef Türkiye 2022 büyük final ne zaman? MasterChef Türkiye büyük ödül nedir?

TAKİP ET

TV8 ekranlarının sevilen programlarından biri olan MasterChef Türkiye adım adım finale yaklaşıyor. İzleyiciler ise MasterChef Türkiye'nin ne zaman final yapacağını merak ediyor. MasterChef Türkiye 2022 büyük final ne zaman? MasterChef Türkiye büyük ödül nedir? İşte detaylar... 

Reklam
Reklam

Adım adım finale doğru giden MasterChef Türkiye merakla takip ediliyor. Son dörde kalan isimler arasında Eren Kaşıkçı, Sergen Özen, Tahsin Küçük ve Hasan Biltekin yer alıyor. Heyecanı dorukta olan programın büyük finalinin ne zaman olacağı merak konusu oldu. 

MasterChef Türkiye finali ne zaman? 

Son dörde kalan isimlerle finale doğru giden MasterChef Türkiye’nin final tarihi belli oldu. MasterChef Türkiye, 13 Ocak Perşembe günü yarı final yapacak. Ertesi günü yani 14 Ocak Cuma günü ise büyük final bölümüyle izleyenlerinin karşısına çıkacak. 

2022 MasterChef Türkiye büyük ödül nedir? 

2022 yılı MasterChef’in büyük ödülünün ne olduğu henüz açıklanmadı. 2021 yılı MasterChef Türkiye’de birincilik ödülü olarak birincilik kupası ve lüks bir otomobil verilmişti. Bu sene ise birincilik ödülünün 500 bin TL olacağı söyleniyor. 

tv8 masterchef masterchef türkiye masterchef türkiye final masterchef türkiye 2022 masterchef türkiye final ne zaman masterchef türkiye büyük ödül