MasterChef Türkiye'de elenen isim belli oldu! Dilan yarışmaya veda etti

TAKİP ET

MasterChef Türkiye'nin dün akşam ekrana gelen bölümünde veda eden yarışmacı belli oldu. Elemeye kalan Vural Burak Melih Yağız Dilan ve Serpilay arasında en kötü yemeği yaparak yarışmaya veda eden isim Dilan oldu. Yarışmadan elenen isim gözyaşlarına boğuldu.

Reklam
Reklam

TV8 ekranlarında jüri koltuğunda Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun oturduğu Master Chef Türkiye yarışmasında dün akşam eleme gecesi vardı. Elemeye kalan Vural, Burak, Melih, Yağız, Dilan ve Serpilay en iyi yemeği yaparak elenmekten kurtulmak için yarıştı.

MasterChef’te bu hafta elenen isim belli oldu

MasterChef Türkiye yarışmasında eleme turunda ilk etapta maş fasulyesi kullanarak en yaratıcı ve lezzetli tabağa yapmak için mücadele vardı. Serpilay, Burak ve Yağız Bu etapta en güzel tabakları çıkararak eleme turundan kurtulmayı başardı. ikinci turda ise Dilan, Vural ve Melih yarıştı. Üç yarışmacı Danilo Zanna'nın "Palamutto" tarifini yaptı. Sürenin sonunda şeflerin yaptığı tadımla yarışmaya veda eden yarışmacı Dilan oldu.

Gözyaşları içinde veda etti

Yarışmadan elendi Dilan gözyaşları içerisinde yarışmaya veda etti. 20 yaşındaki yarışmacı hayalleri olduğu için bu yarışmaya katıldığını belirterek "Bu yaşa gelene kadar hayatımda çok büyük acılar çektim. Herkes bana 'senden hiçbir şey olmaz' diyordu. Kimsenin benden umudu yoktu, benim de MasterChef'e başvurana kadar yaşama umudum yoktu. MasterChef bana bir kapı oldu. Ben çok zor bir hayatta büyüdüm. Hayat benden çok şey aldı. Hiç elenmek istemiyordum ama ben bunu hak ettim çünkü burası çok zor. Bir hatam olduysa özür dilerim" dedi.