MasterChef Türkiye şampiyonluk ödülü nedir, araba mı para mı verilecek? MasterChef Türkiye ödülü ne kadar kaç TL?

TAKİP ET

Masterchef yarışmasının büyük finali gerçekleşti. Son ikiye kalan Eren ve Hasan şampiyonluk için yarıştı. Bu sezon Masterchef Türkiye şampiyonluğuna ne ödül verildiği araştırılmaktadır. Masterchef Türkiye ödülü ne kadar? Bu haberimizde Masterchef Türkiye şampiyonluğu ve ödül hakkında detayları sizler için derledik. İşte Masterchef şampiyonu ve büyük ödülün detayları...

Reklam
Reklam

Masterchef büyük final dün yaşandı. Hasan ve Eren finalde karşı karşıya geldi. Büyük ödüle hangi ismin ulaştığı merak ediliyor. Ayrıca Masterchef yarışmasında büyük ödülün ne olduğu araştırılmaktadır. Masterchef yarışmasında büyük ödül ne?

Masterchef büyük finali kim kazandı?

MasterChef Türkiye 2021'e verilecek ödül henüz açıklanmadı. 2020  MasterChef Türkiye birincisi, şampiyonluk kupasının yanında lüks bir otomobil aldı. İlk final akşamında MasterChef jürisi yarışmacılardan üç öğün yemek istedi. Birincisi yarışmaya katıldıkları ilk yemek, ikincisi yaratıcılık ve üçüncüsü de hayatlarında önemli bir yeri olan yemekler olarak açıklandı.  MasterChef 2021 Şampiyonu, iki gün üst üste oynanan maçlara göre belirlenecek.  Hasan ve Eren perşembe günü üç farklı yemek pişirdi. Yemek saatinin sonunda şefler yarışmacılara on  puan üzerinden ödül verdi.  MasterChef'te yarışırken Eren, yedikleri ilk öğünde 24 puanla  öne geçerken, ikinci maça Hasan 20 puanla girdi.Yarışmacılar ikinci etapta yaratıcılık yarattı ve Eren  birinciliğini sürdürdü.  Son yarışma olan tatlı ile  Eren 65 puan ve Hasan  59 puan aldı. Bu puanlarla finalin ilk turunun galibi Eren oldu. İkinci tur 14 Ocak Cuma günü gerçekleşti.

İkinci turun galibi de Eren oldu ve Masterchef 2021 şampiyonu Eren oldu.

Masterchef 2021 Masterchef şampiyonu Masterchef ödül