MasterChef yarışmasında bomba iddia! MasterChef yarışmacıları Dilara Başaran ve Sergen Özen aşk mı yaşıyor?

TAKİP ET

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8 ekranında yayınlanan MasterChef yarışmasında Dilara Başaran ve Sergen Özen arasında aşk yaşandığı iddiası gündemi sarstı. Bu iddialar sonrası gözler yarışmacıların vereceği cevaba döndü. Peki MasterChef yarışmacıları Dilara Başaran ve Sergen Özen aşk mı yaşıyor? detaylar haberimizde yer almaktadır.

Reklam
Reklam

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8 ekranında yayınlanan MasterChef Türkiye yarışmasında Dilara Başaran ve Sergen Özen arasında aşk yaşandığı iddiası gündemi sarstı.  MasterChef Türkiye yarışmasının ana kadrosunda bulunan başarılı yarışmacılardan Sergen Özen ve Dilara Başaran aralarında çıkan aşk yaşıyor iddialarından sonra gözler ikilinin vereceği cevaba çevrildi. 

Dilara Başaran kimdir?

1997 yılında İstanbul'da doğan Dilara Başaran'ın asıl memleketi Tekirdağdır. Turizm Otelcilik Lisesi'nde okumuş olan Dilara Başaran Turizm Otel İşletmeciliği bölümünden mezun olmuştur. 

Sergen Özen kimdir?

27 Temmuz 1996 tarihinde Tekirdağ'da doğan Sergen Özen, Tekirdağ Turizm Lisesi'nde okumuştur. Pamukkale Üniversitesi'nden aşçılık eğitimi alan Sergen Özen, 2020 yılında da MasterChef yarışmasına ama yemeğine sosunu dökmeyi unuttuğu için elemeleri geçememiştir. 

MasterChef Sergen Özen Dilara Başaran