Mastürbasyon sahnesi olay olan Hafsanur Sancaktutan süper minisiyle büyüledi

TAKİP ET

Dünyayla benim aramda dizisinde mastürbasyon sahnesi ile gündeme oturan güzel oyundu Hafsanur Sancaktutan bu defa da süper minisiyle dans ettiği anları sosyal medya hesabından paylaştı. Şu sıralar darmaduman dizisinde rol alan güzel oyuncunun fiziği büyüledi.

Reklam
Reklam

Dünyayla Benim Aramda dizisinde mastürbasyon sahneleri ve Buğra Gülsoy ile olan sevişme sahneleri gündemden düşmeyen Hafsanur Sancaktutan şu sıralar darmaduman dizisinde başrol oynuyor. Güzel oyuncu sosyal medya hesabından paylaştığı dans videosu ile gündeme oturdu. Süper minisiyle dans eden Hafsanur Sancaktutan’ın fiziği görenleri büyüledi.

Fotoğraf Çekiminde Dans Etti

Bir dergi çekimi için kamera karşısına geçen güzel oyuncu Hafsanur Sancaktutan, dans ettiği anları sosyal medya hesabından paylaştı. Farklı saçları ile de dikkat çeken oyuncunun güzel fiziği takipçilerinden tam not aldı.

Mastürbasyon Sahnesi Olay Olmuştu

Disney Plus’ta yayınlanan Dünyayla benim aramda dizisinde başrol oynayan Hafsanur Sancaktutan’ın mastürbasyon sahnesi çok konuşulmuştu. Güzel oyuncu sosyal medyanın gündemine oturması ile ilgili yaptığı açıklamada bu tür şeylerin normal olduğunu oyuncu olarak işini yaptığını söylemişti.