Masum Apartmanı dizisi ekibinden yeni dizi geliyor! Star TV yeni sezona bomba gibi giriyor…

TAKİP ET

TRT1 ekranlarının en sevilen dizilerinden Masumlar Apartmanı'na dair final yapacağı haberleri gündemdeyken yeni bir haber geldi. Dizinin hayranları başrollerinde Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Birkan Sokullu gibi başarılı isimleri çok sevmişti. Masumlar Apartmanı'nın final bölümüyle ekranlara gelmesi beklenirken diziyi ve oyuncularını seven izleyicilere bir müjde geldi. İşte Masumlar Apartmanı ekibinin yeni dizisine dair detaylar…

Reklam
Reklam

Masumlar Apartmanı çok sevilmişti

Çok sevilen Masumlar Apartmanı dizisi, Dr. Gülseren Budaycıoğlu’nun ‘Madalyonun İçi’ romanından esinlenerek seyirciyle buluşturulmuştu. Gerçek hayat hikayesinden esinlenilen bu dizi seyircinin büyük beğenisini topladı.

Ancak çok sevilen Masum Apartmanı 24 Mayıs Salı, yarın TRT1 ekranlarında 71. Bölümüyle final yaparak veda edecek. Masumlar Apartmanı’nın kasvetli havasının final bölümünde sevgi dolu bir yuvaya dönüşmesi beklenirken yeni diziye dair bilgiler gelmeye başladı.

Masumlar Apartmanı kadrosundan yeni dizi



Star TV’nin yeni sezona bomba gibi girmeye hazırlandığı dönemde Erol Avcı’nın patronu olduğu TMC Film kanal için hazırlıklar yapıyor. Kadir Doğulu, Zuhal Olcay ve Neslihan Atagül’ü buluşturan ‘Gecenin Ucunda’ dizisi hazırlanıyor. OGM Pictures’in de kanalla içerik anlaşması yaptığı biliniyor. Star TV’ye, yeni sezon için peş peşe diziler hazırlanacak gibi gözüküyor.

Projelerin başındaysa ‘Kral Kaybederse’ yer alıyor. Gülseren Buğdaycıoğlu’nun aynı adlı eserinden uyarlanacak projeyle ilgili en baştan itibaren Kıvanç Tatlıtuğ’un ismi geçiyor. Dizide Kenan isminde vurdumduymaz ve narsist bir adamın hikayesi anlatılıyor. Diziye dair detaylar da gittikçe netleşiyor.

Masumlar Apartmanı dizisinin final yapmasıyla birlikte, aynı ekibin diziyi çekeceği konuşuluyor. Yönetmen koltuğunda başarılı rejisi ile birçok ödül alan Çağrı Vila Lostuvalı olacak. Yeni dizi projesini de Masumlar Apartmanı’nı kaleme alan yazar ekibi hazırlıyor. Yeni dizinin senaryo çalışmaları hala sürüyor.