Masumlar Apartmanı 51. bölümde Naci'nin okuduğu şiir nedir? Masumlar Apartmanı Naci hangi şiiri okudu?

TAKİP ET

Masumlar Apartmanı dizisinin 51. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. TRT 1 ekranlarının reyting rekortmeni dizileri arasına ilk sıralarda yer alan gerçek hayat hikayelerinin anlatıldığı Masumlar Apartmanı dizisinin 51. yeni bölüm Fragman yayınlandı. Dizide Naci karakterinin yeni bölümde Safiye 'ye okuduğu şiir ise şimdiden izleyenlerin dikkatini çekmeyi başardı. Peki, Masumlar Apartmanı Naci 'nin okuduğu şiir aslında kime ait? Naci 'nin Safiye 'ye okuduğu şiirin adı nedir?

Reklam
Reklam

asumlar Apartmanı dizisinin 51. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Gülben ile Esat 'ın evlendikleri görülüyor ve artık Safiye de Naci 'ye karşı büyük bir adım atıyor. Masumlar Apartmanı yayınlanan 51. bölüm fragmanında Naci 'nin Safiye için okuduğu şiirin ne olduğu da izleyenler tarafından merak edilemeye başlandı. Masumlar Apartmanı Naci karakterinin Safiye için okuduğu şiir nedir? Naci 'nin okuduğu şiir aslında kime ait?

Masumlar Apartmanı Naci 'nin Safiye için okuduğu şiir kime ait?
Masumlar Apartmanı dizisi her hafta izleyicisini ekrana kilitlemeyi başarıyor. Dizinin gelecek hafta için yayınlanan yeni bölüm fragmanında da Naci Safiye 'ye ünlü şair Cemal Süreyya 'nın Üvercinka adlı şiirini okuyor. İşte Üvercinka şiirinin tamamı..
 
Üvercinka şiirinin bütün sözleri!
...
Ben böyle canlı saç görmedim ömrümde
Her telinin içinde ayrı bir kalp çarpıyor
Bütün kara parçaları için
Afika dahil
Senin bir havan var beni asıl saran o
Onunla daha bir değere biniyor soluk almak
Sabahları acıktığı için haklı
Gününü kazanıp kurtardı diye güzel
Birçok çiçek adları gibi güzel
En tanınmış kırmızılarla açan
Bütün kara parçalarında
Afrika dahil
Birlikte mısralar düşürüyoruz ama iyi ama kötü
Boynun diyorum boynunu benim kadar kimse değerlendiremez
Bi mısra daha söylesek sanki her şey düzelecek
İki adım daha atmıyoruz bizi tutuyorlar
Böylece bizi bir kere daha tutup kurşuna diziyorlar
Zaten bizi her gün sabahtan akşama kadar kurşuna diziyorlar
Bütün kara parçalarında 
Afrika dahil
...
Masumlar Apartmanı 51. yeni bölüm fragmanında neler oluyor?
Başrollerinde başarılı oyunculukları ile karşımıza çıkan Ezgi Mola, Birakan Sokullu, Merve Dizdar, Aslıhan Gürbüz ile Melisa Şenolsun gibi isimlerin rol aldığı TRT 1 'in efsane dizilerinden biri ola Masumlar Apartmanı 'nın bu hafta Salı günü ekranlara gelen yeni bölümünün hemen ardından gelecek hafta için yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 
Yayınlanan yeni bölüm fragmanında; Safiye Naci 'ye karşı olduka büyük bir adım atıyor ve Safiye 'nin bu adımı ile birlikte ikili arasında artık yeni bir sayfa başlıyor. 
Naci, Safiye 'nin yanına gelip ona ço güel bir şiir okuyor. Bu anlar ise Safiye 'yi oldukça heyecanlandırmaktadır.
Gülben ile Esat ikilisi de artık çok uzun zamandır bekledikler ve hayalini kurdukları mutluluklarına kavuşmanın sevincindedirler. Çünkü Gülben artık yaşamış olduğu pek çok sorununu geride bırakarak evinden gelinlik ile çıkıyor. İkilinin yaşadıkları bu mutluluğa ise bütün apartman ortak olmaktadr ancak, Esat 'ın annesi ile babası bu özel günde yanlarında değildir.
İşte o çok beklenen ve merak edilen Masumlar Apartmanı 51. bölüm fragmanı..

Masumlar Apartmanı Naci hangi şiiri okudu? Naci in okuduğu şiir kime ait? masumlar apartmanı TRT 1