Masumlar Apartmanı Final Tarihi Belli Oldu! Masumlar Apartmanı Final Bölümü Ne Zaman?

TAKİP ET

TRT 1 ekranın sevilen dizi Masumlar Apartmanı Final mi Yapıyor? Sevilen dizi ekranlara ne zaman veda ediyor? Sevilen diziden üzücü haber!

Reklam
Reklam

TRT 1 ekranlarında yer alan ve ilk günden beri izleyicileri ekrana kilitleyen sevilen dizi Masumları Apartmanı final yapacağını duyurdu. Başrollerinde Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Merve Dizdar gibi sevilen oyuncuların bulunduğu dizi hayranlarını üzecek haberi verdi. Yayın hayatının ilk gününden beri reyting rekortmeni olan dizi artık izleyicilerine veda etmeye hazırlanıyor. Final tarihi ne zaman detaylarda…

TRT 1 ekranlarında Salı akşamları yayınlanan ve izleyicileri ekrana kilitleyen sevilen dizi Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından uyarlanmıştı. Yayın hayatının ilk gününden itibaren seyircileri ekrana kilitleyip reyting rekorları kıran dizi artık finale gitmeye hazırlanıyor. Daha önce ki sezonlarda olduğu gibi sevilen dizi yeni sezonda istediği izlenme oranını yakalayamamıştı. Yapım, reytinglerin artabilmesi için Aslıhan Gürbüz ve Melisa Şenolsun gibi isimleri kadrosuna dahil etmişti. Fakat oyuncu kadrosunda ki yenilikte reytinglerin artmasını sağlayamadı. İstenilen reytingi elde edemeyen yapım final yapma kararı aldı.
 

Masumlar Apartmanı Final Bölümü Ne Zaman?


İlk sezonda reyting rekorları kıran fakat yeni sezonda istediği reytingi elde edemeyen Masumlar Apartmanı final yapma kararı aldı. Masumlar Apartmanı son kez 24 mayıs tarihinde izleyicilerin karşısında olacak. Sevilen dizi 71. Bölüm ile 24 Mayısta izleyiciler ile ekran karşısında son kez buluşacak.
 

Dizide Veda Yaşanıyor


Masumlar Apartmanı final yapmadan önce oyuncu kadrosunda bir isme de veda ediyor. Hikmet adı ile dizide ki baba karakterini canlandıran Metin Coşkun finalden bir önce ki bölümde diziye veda ediyor. Final öncesi Metin Coşkun’un diziye veda etmesi izleyicilerin oldukça dikkatini çekti.