Masumlar Apartmanı nerede çekiliyor? Masumlar Apartmanı nerede?

TAKİP ET

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Masumlar Apartmanı yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Masumlar Apartmanı nerede çekiliyor ve bu apartman nerede sorusu en çok araştırılan konular arasında yerini aldı. İzleyiciler Masumlar Apartmanı'nın nerede çekildiğini merak ediyor. İşte konu hakkında detaylar..

Reklam
Reklam

Salı akşamları seyircilerle buluşan Masumlar Apartmanı dizisi son bölümleriyle heyecanları arttırmaya devam ediyor. Dizi hakkında en merak edilen konuların arasında çekimlerin nerede olduğu araştırılıyor. 

Masumlar Apartmanı hangi semtte çekiliyor?

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Masumlar Apartmanı İstanbul da çekilmektedir. İstanbul'un en otantik semti olan Balat ve Beyoğlu'nun belli başlı yerlerinde çekimler devam ediyor. Her bölümde görülen Masumlar Apartmanı öncelerde Şahsiyet dizisine de yer aldı. İşte merak edilen apartmanın adresi ise Asmalı Mescit Mahallesi'ndeki Jurnal Sokak'ta bulunmaktadır. 

Masumlar Apartmanı

Yaşanmış bir olaydan esinlenerek yazılan Masumlar Apartmanı, Gülseren Budaycıoğlu'nun romanında yer almaktadır. Kaleme dökülen olayın diziye aktarımı da seyircilerle buluştu. 

İnci'nin hayatını ele alan dizi de korumacı dede ve erkek kardeşiyle mücadelesi görülmektedir. Han’ın yaşamı takıntılarla dolu olan ablaları Safiye ve Gülben’in en büyük korkusu ise kardeşlerini kaybetmektir. İnci ve Han'ın yaşadığı ilişkinin sonucu da sabırsızlıkla beklenmektedir 

masumlar apartmanı masumlar apartmanı nerede