Masumlar Apartmanı son bölümde neler oldu? TRT 1 Masumlar Apartmanı son bölüm Youtube izle

TAKİP ET

TRT 1'de yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinin son bölümünü merak eden izleyenler internet üzerinden TRT 1 Masumlar Apartmanı son bölüm Youtube izle terimlerini araştırıyor. Peki Masumlar Apartmanı son bölümde neler oldu? Yanıtı haberimizde...

Reklam
Reklam

TRT 1’in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı tam 51 bölümü geride bıraktı. Başarılı senaryosu ve kaliteli oyuncu kadrosuyla her hafta izleyicilerin karşısına çıkan Masumlar Apartmanı dizisi yayınlanan her bölümde beğeni kazanmayı başardı. Dizinin sevenleri Masumlar Apartmanı’nın son bölümünde neler yaşandığını öğrenmek için arama motorları üzerinden ‘’ TRT 1 Masumlar Apartmanı son bölüm Youtube izle’’ terimlerinin sonuçlarını araştırmaya devam ediyor. Peki Masumlar Apartmanı son bölümde neler oldu? 
Masumlar Apartmanı Son Bölümde Neler Oldu?

Esat’ın babasıyla konuştuğunu öğrenen Gülben kendi hayatı adına önemli görüşme yapmaya karar verir. Bu kararı verirken kendisine beklenmedik bir yerden destek geldiğini gören Gülben şaşkınlığını gizleyemez.
Safiye Naci’ye konu hakkında net bir cevap vermemiştir fakat Naci bu işin peşinden gitmeye kararlıdır. 
Barkın’a ulaşma çabaları sonuçsuz kalan Ceylan endişe için Barkın’ın evine gider. Soğuk duş etkisi verecek bir manzara ile karşı karşıya kalan Ceylan öfke için Han’la konuşarak hayatını etkileyecek önemli bir karar alır.

Esat bu olayların gerçekleştiği sırada babasına rest çekerek Gülben’in evine gider ve onun ailesine Gülben’le hemen evlenmek istediğini belirtir. Ailesi bu isteği kabul eder. Böylelikle Gülben Esat çifti nihayet evlenecektir. Fakat düğün günü geldiğinde Gülben’i oldukça endişelendirecek bir olay yaşanacaktır. 
Masumlar Apartmanı son bölüm için tıklayınız
Masumlar Apartmanı son bölümü TRT 1’den izlemek için tıklayınız

TRT 1 Masumlar Apartmanı yeni dizi Masumlar Apartmanı son bölüm