MEB o görüntülerden sonra harekete geçti!

TAKİP ET

Milli Eğitim Bakanlığı, dün sosyal medyaya düşen ve İstanbul Kabataş Erkek Lisesinde çekildiği iddia edilen, üç liselinin Mustafa Kemal Atatürk'ün posterini ellerindeki bıçakla paramparça ettiği görüntüler için soruşturma başlattı.

Reklam
Reklam

Dün sosyal medyaya düşen ve üç liselinin Mustafa Kemal Atatürk'ün posterini ellerindeki bıçakla paramparça ettiği görüntüler büyük tepki toplamıştı. 

MEB soruşturma başlattı
Görüntülerin İstanbul köklü ve geçmişi olan Kabataş Erkek Lisesi'nde çekildiğinin öne sürülmesinden sonra Milli Eğitim Bakanlığı hareket geçti ve tepki toplayan o görüntüler sonrasında ivedilikle müfettiş görevlendirilerek, inceleme ve soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Dün sosyal medyaya yansıyan bir lisemizde yaşanan olayla ilgili ivedilikle Bakanlık müfettişi görevlendirilerek, inceleme ve soruşturma başlatılmıştır. Soruşturma süreci Bakanlığımızca yakinen takip edilmektedir. Cumhuriyetimizin kurucusu Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere milli ve manevi şahsiyetlerimize yönelik saldırılara kimden ve nereden gelirse gelsin müsamaha gösterilmeyecektir” denildi.

meb kabataş lisesi