Medyapım'a Gonca Vuslateri imzalı proje!

TAKİP ET

Gonca Vuslateri, Medyapım'a hazırladığı projede yer alacak. Kendi yazdığı senaryoda rol almaya hazırlanıyor…

Reklam
Reklam

Başarılı oyuncu Gonca Vuslateri, kariyerinde bir yeniliğe giderek ilke imza atmaya hazırlanıyor… 

Fatih Aksoy’un patronu olduğu Medyapım ile Gonca Vuslateri, yazdığı film senaryosunun çekilmesi konusunda anlaştı. Kendisi başarılı oyunculuğıuna senarist kimliğini de ekledi. Gonca Vuslateri’nin senaryosunu yazdığı filmin komedi türünde olacağı söylendi.

Filmin henüz yönetmeni, oyuncu kadrosu ya da ismi netleşmiş değil. Çekimlerin ise temmuz ayında yapılması planlanıyor. Gonca Vuslateri şu an senaryo üzerinde son rötuşları yapıyor. Vuslateri çok heyecanlı olduğunu ifade ederken, kendi yazdığı filmde de yer alacak.

Gonca Vuslateri kimdir?



Ruhsar dizisiyle ekranlara kendini tanıtan Gonca Vuslateri, Yalan Dünya dizisi ile ününü arttırmıştır. 36 yaşındaki oyuncu Yalan Dünya dizisinde iki kere en iyi komedi dizisi kadın oyuncu ödülüne layık görülmüştür.

Sakaryalı olan başarılı oyuncu 2 Eylül 1986 doğumludur. İlkokul ikinci sınıftan itibaren oyunculuk eğitimleri alan Vuslateri, liseden sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro bölümüne gitti ve mezun oldu. Oyunculuğa ilk adımı 1998 senesinde Ruhsar ile oldu.

Oyuncu Ruhsar’dan sonra Eyvah Kızım Büyüdü, Aliye, Büyük Buluşma, Kız Babası, Canım Annem, Küçük Sırlar, İbreti Alem, Yalan Dünya, Gönül İşleri, Anne, Tehlikeli Karım dizilerinde rol aldı.

Sinema filmlerinde ise Bornova Bornova, Kaybedenler Kulübü, Bizans Oyunları, Hedefim Sensin, Düğüm Salonu, Her Şey Dahil gibi yapımlarda yer aldı. Dizi ve sinemaya ek olarak yer aldığı Martı, Kabin ve Punk Rock isimlerinde tiyatro gösterileri de bulunuyor.