MEFA coin nedir? Metaverse Face (MEFA) coin hakkındaki yorumlar ve grafikler!

TAKİP ET

Kripto para piyasası yatırımcıları MEFA coin ne olduğu araştırmaya başladı. Yatırımcılar MEFA coin hakkındaki yorumları ve grafikleri araştırmaya başladı. Peki MEFA coin nedir? Metaverse Face (MEFA) coin hakkındaki yorumlar ve grafikler haberimizde yer almaktadır.

Reklam
Reklam

Kripto para piyasası yatırımcıları MEFA coin ne olduğu araştırmaya başladı. Yatırımcılar MEFA coin hakkındaki yorumları ve grafikleri araştırmaya başladı. MEFA coin hakkında grafik araştırmaları yapanlar hem metrik değerlere ulaşıyor hem de farklı bilgilerden faydalanılabiliyor. Kripto para yatırıcıları tarafından son günlerde MEFA coin investing, MEFA coin twitter, MEFA coin forum ve MEFA coin binance başlıkları sıkça araştırılıyor. Bu araştırmalar sonucunda MEFA coin hakkında bilgiler toplanıyor, MEFA coinin diğer kripto paralar arasındaki yeri bulunuyor ve MEFA coin hakkındaki yorumlara ulaşılabiliyor. MEFA coinin hızla trendlere girmesi, piyasadaki ani dalgalanmalar ve belirsizliklerde dolayı riskler barındırmaktadır. MEFA coin hakkında araştırma yapan yatırımcılar MEFA coinin güvenilir olup olmadığı konusuna da önem vermelidir. Bazen büyük kazançlar sağlayan kripto paralar bazen de büyük kayıplara neden olmaktadır. 

MEFA coin nedir?
Metaverse için Face Nft sağlayan merkezi olmayan blok zinciri platformudur. Metaverse Face size her biri farklı özelliklere sahip sanal dünya karakter yüz NFT'leri sağlamayı amaçlamaktadır. İsteyenler kendi yüzlerini karakter olarak tasarlatabilir. MEFA coin birçok oyun ve sanal gerçeklik platformuyla ortaklık amacı ile bir üst pazar oluşturmayı hedeflemektedir. 
Kilitli Likidite: Pinksale platformunda likidite kilitlidir. Tüm lp jetonları, kilidi açıldığında yakılacaktır. Şimdiye kadar, lp jetonlarının yüzde 28'i yakıldı.
KYC: Pinksale platformunda KYC doğrulandı.
Denetim: Techrate platformunda denetim tamamlandı. Sertifika denetimi için başvuru yapıldı. Ön inceleme süreci için bekleniyor.

MEFA coin ne kadardır?
MEFA coin anlık olarak $ 0,00035764 değerindedir. Türk lirası olarak MEFA coin  anlık olarak ₺0.004728 değerindedir. 
Mefa coin değerleri şu şekildedir:

Piyasa Değeri: ₺37,098,051( 0.00% )

Tamamen Seyreltilmiş Piyasa Değeri: ₺47,308,314 ( -4.02% )

Hacim: ₺44,161,839( +1592.75% )

Hacim/ Piyasa Değeri: 1.19

Dolaşan Arz: 7.84B MEFA
MEFA coin yükselir mi, düşer mi?

MEFA coin anlık olarak $ 0,00035764 değerindedir.

MEFA coin değeri son 24 saatte 5.07% değer kaybetmiştir.

MEFA coin son 7 günde 6,68% değer kaybetmiştir.MEFA coin grafikleri
MEFA coin 1 günlük grafiği

MEFA coin 1 haftalık grafiği

MEFA coin 1 aylık grafiği

MEFA coin 3 aylık grafiği

MEFA coin 1 yıllık grafiği

SPK'nın 22 Nisan 2002 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan tebliği uyarınca yayımlanması istenen uyarı; "Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir."

MEFA coin MEFA coin nedir MEFA coin grafikleri