Megastar Tarkan'ın acı günü! Acısını sosyal medyadan duyurdu!

TAKİP ET

Ünlü şarkıcı Tarkan'ın acı günü! Megastar Tarkan acısını sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile duyurdu. Müzik hayatına adım attığı ilk günden beri hep yanında olan sahne amiri Cem Dermanlı hayatını kaybetti. Megastar üzücü haberi sosyal medyasında yaptığı paylaşım ile duyurdu.

Reklam
Reklam

Megastar Tarkan üzücü haber ile sarsıldı. Müzik hayatına adım attığı ilk günden beri hep yanı başında olan sahne amiri Cem Dermanlı yaşamını yitirdi. Acı haberle sarsılan ünlü şarkıcı Tarkan, sosyal medyasında yaptığı, "Ne kadar üzüldüğümü, sarsıldığımı kelimelerle ifade edemem" paylaşımı ile acısını duyurdu.
Covid-19’un başından itibaren tüm konserlerine ve yeni projelerine ara veren megastar Tarkan, kızı Liya ve eşi Pınar Tevetoğlu ile birlikte Almanya’da yaşam sürmeye başladı. Türkiye’ye neredeyse iki senedir gelmeyen Megastar, daha sakin ve göz önünde olmayacağı bir yaşam içerisinde olmayı tercih etti.

Megastar Tarkan, küçük kızı Liya ile oynadığı anını sosyal medya hesabında, “ Rolling Stones t-shirt‘ü giyip cool baba takılmaya çalışırken o t-shirt’ün altına tütüyü böyle giydiriverirler işte..." sözleri ile paylaştı. Ünlü şarkıcının sevimli kızı ile eğlenceli anlarına beğeniler ve yorumlar yağdı.
 

Tarkan’ı yıkan haber


Eşi ve küçük kızı ile birlikte mutlu ve sakin bir yaşam süren Tarkan, bugün öğle saatlerinde almış olduğu acı haberle adeta yıkıldı. Ünlü şarkıcı Tarkan, müzik hayatına adım attığı andan itibaren hep yanında destekçisi olan Cem Dermanlı’nın yaşamını yitirdiği haberini verdi.

Ünlü şarkıcı Tarkan sosyal medya hesabında, “''20’li yaşlarımın, kariyerimin başlarından beri birlikte çalıştığım, her konserimde yanımda olan, çok sevdiğim bir abimi, Cem Dermanlı’yı kaybettik. Ne kadar üzüldüğümü, sarsıldığımı kelimelerle tarif etmek zor. Çok özleyeceğim kendisini. Her konserde gözlerim arayacak onu. Ve biliyorum kalbimdeki yeri hiç dolmayacak. Işıklar, nurlar içinde uyu Cem abi… Çok sevdik biz seni ve bil ki hiç unutulmayacaksın. Kalbimizde daima yaşayacaksın Ailesi, yakınları ve tüm sevenlerine baş sağlığı dilerim…'' ifadelerini paylaştı.