Mehmet Ali Erbil, Aras Bulut İynemli'nin Atatürk dizisinden alacağını duyunca kendini tutamadı!

TAKİP ET

Önceki günlerde Melike Öcalan'a 'Sen çok güzelleşmişsin, elimi değdirdiğim herkes ünlü oluyordur. Bir tek sana elimi değdiremedim' demesiyle gündeme oturan Mehmet Ali Erbil, bu seferde Aras Bulut İynemli'nin çekilecek olan Atatürk dizisinden alacağı ücreti duyunca kendisini tutamadı.

Reklam
Reklam

Tüm Türkiye tarafından merakla beklenen ‘Atatürk’ dizisinde Aras Bulut İynemli başrolde oynayacak. Disney Plus’ın yakın zamanda ekranlara taşımayı planladığı Atatürk dizisinde ücretler kısmen belirlendi. Dizinin başrolünde yer olacak Aras Bulut İynemli’nin her bölüm için 700 bin TL alacağı öne sürüldü.
Aras Bulut İynemli’nin Atatürk dizisinde bölüm başına alacağı ücreti duyan Mehmet Ali Erbil kendisini tutamadı. Geçtiğimiz günlerde Melike Öcalan’a söylediği “Çok güzelleşmişsin, elimi değdirdiğim herkes ünlü oluyordu. Bir sana değdiremedim elimi” sözleriyle çok dikkat çeken Mehmet Ali Erbil, şimdi de haberi görmesiyle birlikte Instagram üzerinden “Yuh artık” diyerek paylaşımda bulundu.

Atatürk dizisi ne zaman seyirciyle buluşuyor?
Disney Plus’ın en merak edilen yapımları arasında yer alan dizinin 14 Haziran tarihinde yayına başlaması planlanıyor. Oyuncu kadrosunun da belli olduğu dizi de Mehmet Günsür, Emma Watson, Songül Öden gibi oyuncular yer alacak. Atatürk dizisi için son olarak Sarp Akkaya ile anlaşıldı da eklendi.
Bilindiği kadarıyla oyunculardan Aras Bulut İynemli Atatürk’ü, Songül Öden Zübeyde Hanım’ı, Mehmet Günsür Ali Rıza Efendi’yi, Sarp Akkaya Enver Paşa’yı, Berk Cankat Ali Fuat Cebesoy’u, Sahra Şaş Makbule Atadan’ı, Bertan Asllani Ali Fethi Okyar’ı canlandıracak. Harry Potter’da oynayan ünlü oyunca Emma Watson’da dizi de yer alacak, ancak henüz rolü hakkında bilgi yok.
Atatürk dizisi nasıl olacak?
Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatını konu alacak ‘Atatürk’ dizisi mini bir dizi olarak yayına başlıyor. Disney+ için oluşturulan dizinin ilk sezonunun 6 bölümden oluşması planlanıyor.
Dizinin müzikleri dünyaca ünlü olan Hans Zimmer tarafından yapılacak. 1980’lerden bu yana 150 üzerinde film müziği besteleyen Alman müzisyenin birçok ödülü bulunuyor.
Dizinin çekimlerine ise yaz aylarına doğru başlanması planlanıyor. Yayınlanma tarihi ise Cumhuriyetin kuruluşunun 100. Yıl dönümü olan 2023 olarak düşünülüyor.