Mehmet Ali Erbil Melike Öcalan'ı sahnede fena kızdırdı! Öyle bir söz etti ki salon buz kesti

TAKİP ET

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil yine yaptığı çıkışla gündeme geldi. Uzun bir süredir sağlık sorunlarıyla boğuşan ve zorlu bir dönemin ardından sağlığına yeniden kavuşan Erbil'in Melike Öcalan'a söylediği sözler şok etkisi yarattı.

Reklam
Reklam

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil yine yaptığı çıkışla gündeme geldi. Uzun bir süredir sağlık sorunlarıyla boğuşan ve zorlu bir dönemin ardından sağlığına yeniden kavuşan Erbil’in Melike Öcalan’a söylediği sözler şok etkisi yarattı. Daha önce genç şarkıcı Ece Ronay ile karşı karşıya gelen ve bir süre gündemden düşmeyen Erbil’in bir ödül töreninde Melike Öcalan ile yaşadığı diyalog herkesi şaşkına çevirdi. Erbil’in şok etkisi yaratan sözlerinin ardından Öcalan, ’20 yıldır başıma böyle bir şey gelmedi.’ diyerek yaşadığı şaşkınlığı ve öfkeyi dile getirdiği görüldü. İşte gündem yaratan olayın detayları…

‘Bir Sana Değdirmedim Elimi’

Uzun bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden ve zorlu bir sürecin ardından yeniden sağlığına kavuşan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, genç şarkıcı Ece Ronay ile yaşadığı olay ile bir süredir magazin manşetlerinin en üst sıralarında yer alıyordu. Şimdilerde yeni projesi için hazırlıklarını sürdüren Erbil, önceki akşam bir derginin düzenlediği ödül törenine katıldı. Ödül vermek için sahneye çıkan Erbil, ödül töreninin sunucusu Melike Öcalan’a söyledikleri ile bir kez daha magazin gündeminin en çok konuşulanları arasına girdi. 2. Sayfa’da yer alan habere göre, Erbil’in ödülü vereceği anlarda sunucu Melike Öcalan’a yönelerek, ‘Çok güzelleşmişsin sen. Elimi değdirdiğim herkes meşhur oluyordu. Bir sana değdiremedim elimi.’ dedi. 



Neye Uğradığını Şaşırdı

Erbil tarafından kendisine yöneltilen bu sözler karşısında neye uğradığını şaşıran Melike Öcalan ise ‘Ben şoktayım. 20 yıldır başıma böyle bir şey gelmedi.’ diyerek yaşadığı şaşkınlığı dile getirdi.