Mehmet Ali Erbil özel hastaneye ödediği ücrete isyan etti! 2 dakikada 1300 TL

TAKİP ET

Olay açıklamaları ile magazin gündeminden düşmeyen ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, bu kez gittiği özel bir hastanede ödediği ücrete isyan etmesiyle gündeme geldi. Sırtında çıkan yağ bezesini göstermek için gittiği özel hastanede kendisinden alınan muayene ücretine isyan eden Erbil, canlı yyaında telefon bağlantısı gerçekleştirdiği bir televizyon programında bu duruma 'Resmen hırsızlık' diyerek isyan etti.

Reklam
Reklam

Olay açıklamaları ile magazin gündeminden düşmeyen ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, bu kez gittiği özel bir hastanede ödediği ücrete isyan etmesiyle gündeme geldi. Sırtında çıkan yağ bezesini göstermek için gittiği özel hastanede kendisinden alınan muayene ücretine isyan eden Erbil, canlı yyaında telefon bağlantısı gerçekleştirdiği bir televizyon programında bu duruma ‘Resmen hırsızlık’ diyerek isyan etti. Mehmet Ali Erbil’in özel hastanede ödediği muayene ücreti ve ünlü şovmenin isyanı sosyal medyada da gündem oldu. Erbil’in telefon bağlantısı gerçekleştirdiği televizyon programında yüksek muayene ücreti ödediği özel hastane ile ilgili yaptığı açıklamalar gündeme bomba gibi düştü. 2 dakikalık bir muayene için 1300 TL ücret ödeyen Erbil, ‘Allah kimseyi hastaneye düşürmesin’ dedi.

Ünlü Şovmenin Muayene Ücreti İsyanı

Son dönemde sağlık problemleriyle uğraşan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, son olarak sırtında çıkan yağ bezesini göstermek için gittiği özel bir hastanede kendisinden 2 dakikalık muayene için istenen 1300 TL’lik ücrete isyan etti. Canlı yayınına telefonla bağlandığı bir televizyon programında ödediği muayene ücretine isyan eden Erbil, ‘Allah kimseyi hastaneye düşürmesin, resmen hırsızlık’ diyerek tepkisini dile getirdi.

2 Dakikalık Muayeneye 1300 TL Ödedi

Evinde düşerek rahatsızlanan ve ardından da kaçış sendromuna yakalanan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, uzun süre hastanede tedavi görmüştü. Sağlık problemleriyle uğraşan Erbil, dün usta oyuncu Cüneyt Arkın’ın vefat haberini aldıktan hemen sonra ailesine baş sağlığı dileklerini iletmek için sanatçının vefat ettiği hastaneye gittiğini, hastanede sırtında çıkan yağ bezesini de gösterdiğini söyleyen Erbil, ödediği muayene ücretine isyan etti. Hastaneye gitmişken sırtındaki yağ bezesine benzeyen sivilceyi de gösterdiğini anlatan Erbil, ‘2 dakika muayene oldum ve enfeksiyon kaptığını söyledi. Sonra sekreter ödemenin 1300 TL olduğunu söyledi. Allah kimseyi hastaneye düşürmesin. Kız kardeşim profesör ve randevuları dolu. Kardeşim durumu olmayan köyden gelen hastalarının verdiği bir tavuk karşılığında 20 bin TL’lik ameliyatını yapıyor. Bunlar da 1300 TL’yi alarak sanki zengin olacaklar. Sağlık Bakanımız dünyada olmayacak reformlar yaptı. Allah beni devlet hastanesine düşürseydi bunların hiçbiri başıma gelmezdi. Özel hastaneler hırsız. Asgari ücret 4 bin TL. Özele gidersek bir sivilcesini gösterse maaşının 4’te 1’i gitti. Biz hastanede sesimizi çıkarmadan parayı ödedik.’ dedi.