Mehmet Aurelio yeniden Fenerbahçe'de

TAKİP ET

Son dakika haberi… Bir dönem Fenerbahçe forması ile rekordan rekora koşan ardından da Süper Lig'de Trabzonspor ve Beşiktaş formaları giyen Mehmet Aurelio yeniden Fenerbahçe'de. Mehmet Aurelio bu defa Fenerbahçe antrenör olarak geri döndü.

Reklam
Reklam

Son dakika… Fenerbahçe'de Mehmet Aurelio dönemi tekrar başladı. Türkiye'de Süper Lig'de Fenerbahçe Beşiktaş ve Trabzonspor formaları giyen Yıldız futbolcu bu defa antrenör olarak geri dönüyor. Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jorge Jesus, Yanında kendi ekibini getirirken aynı zamanda bir dönem Fenerbahçe'ye damga vurmuş Mehmet Aurelio’yu da ekibine dahil etti.
 

Fenerbahçe'ye geri döndü


Yeni sezonda teknik direktör Jesus'un ekibinde yer almaya hazırlanan Mehmet Aurelio yıllar sonra yeniden Fenerbahçe'de olacak. Sarı-lacivertli takımda 2003-2008 yılları arasında forma giyen Yıldız futbolcu Euro 2008 Şampiyonası'nda ise A Milli Takım forması giymişti. Mehmet Aurelio 2019-2020 yıllarında ise Fenerbahçe'yi çalıştıran Erol Bulut'un yardımcılığı görevini üstlenmişti.
 

Türkiye'de olmayı seviyor


Süper Lig'de Fenerbahçe'nin yanı sıra Beşiktaş ve Trabzonspor da da forma giyen Mehmet Aurelio bir dönem Çorumspor ve Göztepe'nin de teknik direktörlük görevini üstlenmişti. Fenerbahçe'de Aurelio’dan önce Alex de Souza ya teklif ettiği öğrenilirken Yıldız futbolcunun Sao Paulo'daki görevi nedeniyle bu teklifi geri çevirdiği de ortaya çıktı.