Mehmet Özhaseki Mustafa Ceceli ile arasında geçen konuşmasyı anlattı! Kabeyi tavaf edemiyorum demiş

TAKİP ET

AK Partili Mehmet Özhaseki'nin ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli ile arasında geçen bir konuşmayı anlatması sosyal medyada gündem oldu. Özhaseki ve Mustafa Ceceli arasında geçen konuşma gündeme yerleşti. Özhaseki tarafından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tüm detaylarıyla anlatılan konuşma sosyal medyanın gündemine yerleşirken konuyla ilgili binlerce yorum geldi.

Reklam
Reklam

AK Partili Mehmet Özhaseki’nin ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli ile arasında geçen bir konuşmayı anlatması sosyal medyada gündem oldu. Özhaseki ve Mustafa Ceceli arasında geçen konuşma gündeme yerleşti. Özhaseki tarafından Cumhurbaşkanı Erdoğan’a tüm detaylarıyla anlatılan konuşma sosyal medyanın gündemine yerleşirken konuyla ilgili binlerce yorum geldi. Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli ile telefon görüşmesini Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’a anlatan AK Partili Mehmet Özhaseki’nin tüm detaylarıyla aktardığı konuşma gündeme bomba gibi düştü. Günün en çok konuşulan konusu olan Özhaseki-Ceceli görüşmesi hakkında binlerce yorum geldi. İşte Mehmet Özhaseki’nin açıklamarı ve tüm detaylar…

Mehmet Özhaseki’den Ceceli Açıklaması

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılım gösterdiği Önceki Dönem Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nda dikkat çeken açıklamalara yer verdi. Özhaseki’nin açıklamalarının bir bölümünde ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli de yer aldı.

‘Tavaf Edemiyorum’

Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli ile aralarında geçen bir konuşmayı Cumhurbaşkanı Erdoğan’a anlatmaya başlayan Özhaseki, ‘’Bir müddet önce Kabe’den Mustafa Ceceli aradı. Bildiğimiz bir sanatçı, küçük genç bir kardeşimiz. Dedi ki; ‘Mehmet abi ben Hac’dayım ama tavaf edemiyorum. Mustafa hayırdır ne oldu dedim, hayranların Kabe’yi mi bastı, niye tavaf edemiyorsun? Hayır abi değil… önümde bir Türk bayrağı var, bütün Hüccac; esmer, Uzak Doğu’dan gelmiş sarı benizliler, küçük boylular önce geliyorlar Kabe’de beni durduruyorlar, bayrağı öpüyorlar sonra da elimden tutup Kabe’ye çeviriyorlar benim elimi açtırıyorlar. Recep Tayyip Erdoğan diye duaya başlıyorlar.’ ifadelerini kullandı.