Mehmet Şef'in akıbeti hakkında resmi ayrılık açıklaması geldi! Masterchef'e Arda Türkmen geliyor dendi! Acun Ilıcalı 'haberi verin' dedi

TAKİP ET

TV 8'in sevilen yarışma programı MAsterchef'in 5.sezonu hakkında bir iddia ortaya atılmış ve Şef Mehmet Yalçınkaya'nın gelecek sezon ekranda olmayacağı iddia edilmişti. Konu hakkında resmi açıklama geldi.

Reklam
Reklam

İlk sezon ilk bölümü 1 Eylül 2018 yılında yayınlana Masterchef, kısa sürede bir ekran klasiği haline dönüştü. İlk sezonunda Hazer Amani, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu jüri üçlüsüyle yola çıkan Masterchef, Hazer Amani’nin adının Sıla ile yasak aşk iddialarına karışmasının ardından 2.sezon itibariyle Danilo Zanna’yı jüri koltuğuna oturtmuştu. Sonrasında hem Somer Sivrioğlu’nun hem de Danilo Zanna’nın adları yasak aşk iddialarına karıştı karışmasına ama onlar jüri koltuğundaki yerini korumasını bildi.
Masterchef’in ilk sezonunun şampiyonu Uğur Kardaş, ikinci sezonunun şampiyonu Cemre Uyanık, üçüncü sezonunun Serhat Doğramacı ve dördüncü sezonu şampiyonu ise Eren Kaşıkçı olmuştu. Ancak muhteşem bir reyting ortalamasıyla ekrana gelen Masterchef 2020’nin ardından yayınlanan Masterchef 2021, Masterchef tarihinin en düşük reytingli sezonu oldu. Bu yüzden gelecek sezon için karar verildi. 5.sezon Masterchef 2022 All-Star olacak. Ancak geçtiğimiz sezona damgasını vuran bir olay vardı ki, yansımasının nasıl olacağı merak konusuydu. O konu, Mehmet Yalçınkaya’ydı.

Arda Türkmen Yeni Masterchef Jürisi Oldu! Herkes Mehmet Şef Bekliyordu Giden Şef Ters Köşe İsim Oldu!


Masterchef'in yeni jüri üyesi belli! Mehmet Şef'in dolar kaprisini çekmeyen Acun Ilıcalı eski dosta el açtı kesenin ağzını da!


Mehmet Şef Masterchef'i resmen duyurdu Somer Şef yanına bile uğramadı! Masterchef'i tarihe gömdü gözü yeni limanlarda


Masterchef Tahsin Küçük Şef Kapımda Yarışmasıyla Kadir Ezildi'ye Rakip Oluyor!






ARDA TÜRKMEN GELİYOR

İddialara göre Masterchef 2021 sezonunun dolar kurunun artış gösterdiği sıralarda, Somer Sivrioğlu’nun dolar kuru üzerinden maaş almasını hoş karşılamayan Mehmet Yalçınkaya, ücretinde zam istedi. Ancak Acun Medya bunu kabul etmedi. 3-4 kez yapılan müzakereler sonrasında da Mehmet Şef resti çekti ve ‘ya o ya ben’ dedi. Sezonu yarıda bırakamay Mehmet Şef, bu sezon için anlaşma sağlamak için masaya oturulduğunda ise MYK Gastroarena’yı yeni açtığını ve burayla ilgilenmek istediğini söyleyerek, 5.sezonda yer almak istediğini belirtti. Bunun üzerine de Acun Medya, daha önce de TV 8’de program yapan Arda Türkmen’i Mehmet Yalçınkaya’nın yerine jüri koltuğuna oturttu.
Günlerdir magazin basınında yer alan ve çok konuşulan bu habere sonunda bir açıklama geldi. Mehmet Şef gidiyor ve Arda Türkmen geliyor mu? İşte merak edilen o sorunun yanıtı



‘JÜRİ KADROSU…’

Ve merak edilen o soru yanıt buldu. Masterchef’in yapımcılarının yaptığı  açıklamaya göre Masterchef gelecek sezona aynı jüri kadrosuyla devam edecek. Yapılan açıklamada ise şu ifadeler kullanıldı ve iddialar yanıt bulmuş oldu ‘Kadroda değişiklik yok. Aynı ekip devam ediyor’