Mehmet Şef para için kıyametleri koparmakta haklı! Masterchef jürisi jüri değil adeta merkez bankası! Kazandıkları paralar…

TAKİP ET

Survivor 2022 All-Star'ın finalinin ardından başlayacak olan Masterchef'in jüri üyelerinin haftalık olarak kazanacakları ücret duyanları şaşkına çevirdi.

Reklam
Reklam

Temmuz ayının ilk haftasında Survivor 2022 All-Star’ın final yapmasının ardından, tarihinde ilk kez All-Star formatında yayınlanacak olan Masterche günlerdir bir takım iddialarla gündeme geliyordu. Bu iddialara yarışmacı kadrosu ve jüri kadrosuyla ilgiliydi. Masterchef’in başlamasına çok kısa bir süre kala bu kez ortaya atılan iddia dudak uçuklatan cinsten.

Soyunmak yetmedi sıra Masterchef'te! Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Masterchef'te! Para basacak para o paylaşım sonrası…


Mehmet Şef yolcu derken Acun Ilıcalı Somer Şef'i kapının önüne koydu! Masterchef kazanı fokur fokur kaynıyor


Mehmet Şef'in akıbeti hakkında resmi ayrılık açıklaması geldi! Masterchef'e Arda Türkmen geliyor dendi! Acun Ilıcalı 'haberi verin' dedi


Masterchef'in yeni jüri üyesi belli! Mehmet Şef'in dolar kaprisini çekmeyen Acun Ilıcalı eski dosta el açtı kesenin ağzını da!


Mehmet Şef Masterchef'i resmen duyurdu Somer Şef yanına bile uğramadı! Masterchef'i tarihe gömdü gözü yeni limanlarda


 

PARA KAVGASINA TUTUŞTULAR


Mehmet Şef para için kıyametleri koparmakta haklı! Masterchef jürisi jüri değil adeta merkez bankası! Kazandıkları paralar… Geçen sezonun en çok konuşulan konularından biri Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu arasında yaşandığı iddia edilen para kriziydi. İddialara göre Somer Sivrioğlu dolar kuru üzerinden haftalık ücret alıyordu. Dolar kurunun giderek artması sonrasında da Mehmet Yalçınkaya durumdan rahatsız oldu ve bu rahatsızlığını yapıma söyledi. Ancak yapım şirketi sezon anlaşmasının böyle olması nedeniyle bunu değiştiremeyeceklerini söyleyince işler kızıştı. En sonunda da Mehmet Yalçınkaya ‘ya o ya ben’ diyerek resti çekti. 



Bir süre önce sırf bu konu yüzünden Masterchef 2022 All-Star kadrosunda yer almayacağı iddia edilen Mehmet Yalçınkaya hakkındaki iddiaları ilk ağızdan son noktayı koymuştu. Mehmet Yalçınkaya, Instagram’da kendisine gelen ‘Mehmet Şef, Masterchef’ten ayrılıyor musunuz?’ sorusuna ‘hayır, gelecek sezonda jürideyim’ yanıtını vermişti. Diğer jüri üyelerinin yer alıp almayacağı henüz kesin değilken ortaya öyle bir iddia atıldı ki anında ortalık karıştı. Ortaya çıkan jüri üyelerinin haftalık maaş skalasında en yüksek ödemenin Mehmet Yalçınkaya’ya yapıldığını görenler ‘Mehmet Şef’in neden kaldığı anlaşıldı’ yorumunda bulundular. Peki Masterchef’in sevilen jüri üyeleri haftalık kaç para kazanıyorlar? İşte sosyal medyada ortaya çıkan, merak edilen  o sorunun yanıtı. 


 

DUDAK UÇUKLATTI


Bu sezon, kadroda yer alması için Şef Mehmet Yalçınkaya’yı güç bela ikna eden Acun Medya’nın jüriye ödeyecekleri ücreti duyanlar şaştı kaldı. Haftalık maaş skalasına göre, Mehmet Yalçınkaya tam tamına 70 bin lira alarak içlerinde en çok haftalık alan üye olacak. İkinci sırada ise daha önce dolar kuruyla kazandığı iddia edilen Somer Sivrioğlu var. Somer Şef’e dolar kuru ile ödeme yapılmasından vazgeçildiği görülürken kazancağı para ise 60 bin lira. 

Sempatik tavırlarıyla ve özel hayatıyla sık sık magazin gündeminde yer alan İtalyan Şef Danilo Zanna’nın ise haftalık 55 ila 60 bin ödeme alacağı iddiası kısa sürede sosyal medyada elden ele yayıldı ve dudak uçuklattı.