Mehmet Şef sol elini neden saklıyor? Mehmet Yalçınkaya'nın sol eline ne oldu? Mehmet Şef'in parmaklarına ne oldu?

TAKİP ET

Tv8 kanalında yayınlanan Masterchef yarışma programı pek çok kişi tarafından izlenmektedir. Üç jüri üyesinin yer aldığı programda sevilen jüri üyelerinden Mehmet Yalçınkaya son zamanlarda dikkat çeken bir isim haline geldi. Mehmet Şefin eline ne oldu? Masterchef Mehmet Şefin parmakları neden yok? Mehmet Yalçınkaya parmaklarına ne oldu? soruları internette araştırılıyor. İşte merak edilen tüm soruların yanıtları haberimizde…

Reklam
Reklam

İlk olarak 1 Eylül 2018 tarihinde yayınlanmaya başlayan Masterchef yarışma programı bu güne kadar gerek şefleri gerek yarışmacılarıyla sık sık gündemde yerini alıyor. Ekranların sevilen yarışma programı Masterchef’te izleyicilerin gözünden bir detay kaçmadı. Mehmet Şefin eline ne oldu? Masterchef Mehmet Şefin parmakları neden yok? Mehmet Yalçınkaya parmaklarına ne oldu? soruları internette araştırılıyor. İşte merak edilen tüm soruların yanıtları haberimizde…

Masterchef Mehmet Yalçınkaya Eline Ne Oldu?

Ekranların sevilen yemek yarışmalarından biri olarak karşımıza çıkan MasterChef Türkiye’de her akşam heyecan dolu anlar yaşanıyor. Birbirinden güzel tabaklar yapmak için ter döken yarışmacılar her akşam farklı lezzetler ile karşımıza çıkıyor. Yarışmanın jüri üyeleri her akşam sosyal medyada en çok konuşulan isimler oluyor. MasterChef Türkiye’nin 3 jürisinden biri olan Mehmet Yalçınkaya ile ilgili bir detay izleyicilerin gözünden kaçmadı. 1974yılında aşçıları ve enfes yemekleriyle ünlü Bolu ilimizde dünyaya gelen ünlü Mehmet Şef MasterChef Türkiye’de ilk sezondan bu yana jüri üyeliği yapmaktadır.

MasterChef Türkiye’nin sevilen şeflerinden olan Mehmet Yalçınkaya’nın, sol eliyle ilgili detay merak ediliyor. İzleyiciler neden Mehmet Şefin sol elini sakladığını araştırıyor. Katıldığı programlarda sol eli sürekli cebinde olan başarılı şefin kartı sol eliyle göstermesi de dikkati çeken bir diğer detaydır. Zaman zaman sosyal medyada gündem olan konunun altında acıklı bir hikaye yer alıyor.

Yaptığı yemeklerde başarısını kanıtlamış olan Mehmet Şef, sol elini çok göstermemeye çalışıyor. Mehmet Yalçınkaya, mutfakta geçirdiği bir kaza sonucu sol elinin 3 parmağını kaybettiği söylenmektedir. Mehmet Şef’in etlerle çok ilgili olduğu bilinmektedir. MasterChef Türkiye’nin başarılı jüri üyelerinden biri olan Mehmet Şef, mutfakta parmaklarını kıyma makinesine kaptırdığı iddia edilmektedir.

masaterchef Mehmet yalçınkaya mehmet şef Mehmet şefin parmaklarına ne oldu mehmet şefin parmakları neden yok