Mehmet Şef yolcu derken Acun Ilıcalı Somer Şef'i kapının önüne koydu! Masterchef kazanı fokur fokur kaynıyor

TAKİP ET

Bir süredir Mehmet Yalçınkaya'nın Masterchef'ten ayrılacağı yerine Arda Türkmen'in geleceği iddia edilirken, Acun Ilıcalı sağ gösterip sol vurdu ve Somer Sivrioğlu ile bütün anlaşmasını bitirdi.

Reklam
Reklam

Survivor 2022 All-Star sonrasında TV 8 ekranlarında Masterchef 2022 All-Star sezonuyla yayınlanması beklenen Masterchef daha başlamadan sular fokur fokur kaynıyor. Günlerdir Şef Mehmet Yalçınkaya’nın, Masterchef’ten ayrılacağına dair haberler magazin gündemine yansıyordu. İddialara göre Masterchef 2021 sezonunda jüri üyesi arkadaşı Somer Sivrioğlu’nun dolar kuru üzerinden maaş almasından dolayı rahatsız oldu. Bu durumu Acun Medya’ya iletti. Uzun süren müzakerelerin ardından resti çeken Mehmet Şef ‘ya o ya ben’ dedi ve resti çekti. Yeni sezon için müzakarelere oturulduğunda ise önce maaş zammı isteyen ancak sonrasında yeni açtığı MYK Gastroarena’ya daha çok vakit ayırmak istediği için yeni sezonda yer almak istemediğini söylediği iddia edilen, Mehmet Şef’in yollarını ayırdığı haberi yansımıştı basına.

Mehmet Şef'in akıbeti hakkında resmi ayrılık açıklaması geldi! Masterchef'e Arda Türkmen geliyor dendi! Acun Ilıcalı 'haberi verin' dedi


Arda Türkmen Yeni Masterchef Jürisi Oldu! Herkes Mehmet Şef Bekliyordu Giden Şef Ters Köşe İsim Oldu!


Masterchef'in yeni jüri üyesi belli! Mehmet Şef'in dolar kaprisini çekmeyen Acun Ilıcalı eski dosta el açtı kesenin ağzını da!


İşte Masterchef'in yeni jüri 3'lüsü! Acun Ilıcalı Somer Şef, Danilo Şef ve Mehmet Şef'e kapı eşiğini gösterdi! Bu jüriye hazır olun


Mehmet Şef Masterchef'i resmen duyurdu Somer Şef yanına bile uğramadı! Masterchef'i tarihe gömdü gözü yeni limanlarda





Mehmet Şef yolcu derken Acun Ilıcalı Somer Şef'i kapının önüne koydu! Masterchef kazanı fokur fokur kaynıyor. Ancak sonrasın Acun Medya’dan yapılan açıklama yüreklere bir nebze de olsa su serpmişti. Mehmet Yalçınkaya’nın Masterchef’ten ayrılması gibi bir durum olmadığını söyleyen Acun Medya yetkilileri ‘aynı jüri kadrosuyla devam ediyoruz’ ifadelerini kullanmıştı. Ancak iddialara göre bu ifade doğru değil. Çünkü Acun Medya’nın hedefinde Somer Sivrioğlu var. İddialara göre Masterchef ve Somer Sivrioğlu arasında bağlar ha koptu ha kopacak.

PARA KRİZİ

İddialara göre Somer Sivrioğlu bu sezon ekranda olmayacak. Daha önce aldatma skandalı yüzünden yapım şirketiyle arasının limoni olduğu belirtilen Somer Sivrioğlu bu kez çok büyük bir ücret istedi. Acun Ilıcalı da bunu reddetti. Maaş müzakereleri sürdü sürmesine ama bu kez Somer Sivrioğlu ‘Avustralya’daki iki restoranıma vakit ayırma istiyorum’ da deyine bu kez ipler gerçekten koptu. Ama işin aslı sonra ortaya çıktı. 



Somer Sivrioğlu’nun, Kanal D’nin hazırlığını sürdürdüğü ve Masterchef’e rakip olması beklenen bir yemek yarışma programında baş jüri üyesi olacağı iddiası bir anda gündeme bomba gibi düştü. Hali hazırda bu iddianın gerçek olup olmadığı bilinmiyor ancak gerçekleşirse Acun Ilıcalı’nın buna ne tepki vereceği merak konusu.