Mehmet Yılmaz Ak kimdir, hangi dizilerde oynadı? Yargı Pars kimdir?

TAKİP ET

Kanal D ekranlarının yoğun ilgi gören dizisi Yargı tüm heyecanıyla devam etmektedir. Dizi esnasında sıklıkla gördüğümüz Pars karakterinin kimin canlandırdığı ise merak konusu oldu. Yargı dizisinde Pars'a hayat veren Mehmet Yılmaz Ak kimdir, hangi dizilerde oynadı sorularının yanıtı haberimizde yer almaktadır

Reklam
Reklam

Baş savcı olarak dizide yerini al Pars karakteri her olayın içinde yer almaya devam ederken hayranları tarafından da beğenilmeye devam ediyor. Mehmet Yılmaz Ak kimdir sorusunun yanıtı..

Yargı dizisi Pars kimdir?

Ilgaz ile beraber çalışan Pars savcı olarak dizide yer almaktadır. Ilgaz'ın yeni ayrıldığı sevgilisi Neva'nın abisi de Pars'tır. HEr durumda karşı karşıya gelen Ilgaz ve Pars kaos yaşamaktanda geri kalmıyor. Kız kardeşindne ayrıldığı ve onu üzdüğü için Ilgaz'a daha da öfkelenen Pars hırslı özelliğini ön planda göstermektedir. Pars'a göre herkesten üstün özellikleri vardır. 

Mehmet Yılmaz Ak kimdir?

1986 yılında Diyarbakır da dünyaya gelen Ak, üniversite hayatında tiyatro bölümünü seçerek bu sektörden devamlılık gösterdi. Kadir Has Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu olan Yılmaz ak birçok tiyatro da ve dizilerde yerini aldı. 177 cm boyu ve 75 kg olan Yılmaz Ak dış görünüşüyle de ilgi çekmektedir. 

mehmet yılmaz ak kimdir yargı pars pars savcı