Meksika'da kan donduran olay! Hamile kadını öldürüp bebeğini çaldılar

TAKİP ET

Meksika'dan kan donduran bir cinayet haberi geldi. Yakınlarının 26 Kasım tarihinden bu yana haber alamadığı 8 aylık hamile kadın ölü bulundu. Ekipler yaptıkları incelemede hamile kadının bebeğinin çalındığını tespit etti.

Reklam
Reklam

Kan donduran olay Meksika'nın Nuevo Leon eyaletine bağlı Escobedo şehrinde yaşandı. Yakınlarının 26 Kasım tarihinden bu yana haber alamadığı 19 yaşındaki 8 aylık hamile kadının cansız bedeni günler sonra bulundu. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede öldürülen kadının karnındaki bebeğinin çalındığı ortaya çıktı.

Başka bir ceset daha bulundu

Olayla ilgili açıklamalarda bulunan Nuevo Leon Eyaleti Başsavcılığı, Kayıp olarak aranan 8 aylık hamile Martha isimli genç kadının cesedinin başka bir kadının cesedi ile birlikte Bir depoda bulunduğunu açıkladı.

Ayrıca Savcılık tarafından yapılan açıklamada genç kadının boğularak öldürüldüğü belirtilirken karnındaki bebeğinin de çalındığı ifade edildi. Ölü bulunan diğer kadının ise yine genç kadına takside eşlik eden 34 yaşındaki bir arkadaşı olduğu ifade edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.