Meksika'da katliam gibi kaza! Çok sayıda ölü ve yaralılar var

TAKİP ET

Meksika'da gerçekleşen feci kazada kaçak göçmenleri taşıyan kamyonun kazası sonucunda 54 kişi hayatını kaybetti, 115 kişi de yaralandı.

Reklam
Reklam

Meksika'nın Chiapas eyaletinde gerçekleşen katliam gibi kazada edinilen bilgilere göre göçmenleri taşıyan bir kamyon önce yol kenarındaki istinat duvarına ardından da üst geçide çarptı. İçerisinde göçmenlerin olduğu kamyon kasası koparak yola savruldu. İhbar üzerine olay yerine Kızılhaç, İtfaiye ve Sivil Savunma ekipleri de dahil birçok kurumdan kurtarma ekibi sevk edildi. Feci kazada ilk belirlemede  54 kişinin hayatını kaybettiğini, 115 kişinin de yaralandığını bildirdi. Yaralılar, tedavi edilmek üzere yakınlarda bulunan hastanelerde tedavi altına alındı.

Meksika Devlet Başkanı Andres Manuel Lopez Obrador kaza ile ilgili yaptığı açıklamada, üzüntüsünü dile getirerek hayatını kaybedenlerin ailelerine baş sağlığı diledi.
Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. Görgü tanıkları ise yaralılar arasında çok sayıda çocuğun da bulunduğunu, bazı çocukların ise ebeveynleri olmadan seyahat ettiğini söyledi. 

 

Meksika Kaza