Melancholia dizi fragmanı, konusu ve oyuncuları

TAKİP ET

Melancholia dizisi son günlerde adını sıklıkla duyurmaktadır. İzleyicilerin ilgisini çeken dizinin konusu ve fragmanı araştırılmaya başlandı. Melancholia dizisi hakkında yapılan araştırmalar üzerine yapılan yorumlar yoğun ilgi gördü. Dizi hakkında detaylar haberimizde yer almaktadır

Reklam
Reklam

Bir öğrencinin hayatından geçen olayların bunalım içerisin de gerçekleştiği dizi içerisinde görülmektedir. Avcı kimliği ile bilinen öğretmen ile öğrenci arasında sıra dışı bir aşk olduğu ortaya çıktı.  Şehvet, tutku, potansiyel aşıklar gibi kısır döngü temalarına lise sokaklarında şahit olurken arka planda da bireyler nezdinde çarpık duygu çatışmalarına şahit olmamız sağlanıyor. 
Yönetmen koltuğun da oturan isim ise Sang-hyub Kim olmuştur. Başarılı dizi kadrosu ile adını duyuran Kim çalışmakta ve geleceği yapılan yatırımlar ile adını fazlasıyla duyurmaktadır. . Çalışmaktan, öz verili olmaktan ziyade şansı ön plana taşımasıyla birlikte okulun saçma düzeni hakkında yeterli ölçüyü ekranlara taşımaktadır.
Melancholia dizi konu
Jung-ah ve Yoon-soo isimli karakterler dizisi de sıklıkla adını geçirmektedir. Müdürün hazırda olan şans adına adalet ve azmi ön planda tutmuştur. Dizide görülen imkansız aşk öğrenci arasında gerçekleşmiştir. 4 ay öncesine alınması ile hikâyenin ilk kanıtları ortaya çıkmıştır. Her ne kadar ilk bölüm sonucunda Yoon-soo ve Seung-yoo nezdinde “romantizm” temelli unsurlar işlenmeye başlamıştır. Yozlaşmış okul politikalarını öne süren “güçlü” ağaların hikâyeye sunduğu kriterler ise işin aykırı kısmı olarak gözükecektir.
Melancholia dizi fragmanı
Mellangkollia dizi oyuncu kadrosu ve karakterler

Lim Soo-jung – Ji Yoon Soo

Lee Do-Hyun – Baek Seung Yoo

Jang Hyun Sung – Sung Min Joon

Byun Jung Soo – Yoo Hye Mi

Kim Ho Jin – Baek Min Shik

Baek Ji Won – Min Hee Seung

Woo Da Vi – Sung Ye Rin

Choi Dae Hoon – Ryu Sung Jae

Jin Kyung – Noh Jung Ah

melancholia dizi konusu melancholia fragmanı melancholia oyuncuları