Melek Mosso doğalgaz faturası isyanıyla gündem oldu! Faturayı görenler bir daha baktı

TAKİP ET

Ünlü şarkıcı Melek Mosso'nun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım gündem oldu. Evine gelen doğalgaz faturasına isyan eden Mosso, gelen faturayı paylaşarak sitemini dile getirdi. Ünlü şarkıcının evine gelen faturayı görenler bir kez daha baktı.

Reklam
Reklam

Şarkıları kadar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da adından sıkça söz ettiren ünlü şarkıcı Melek Mosso, evine gelen doğalgaz faturasını paylaştı. Gelen faturaya isyan eden ünlü şarkıcının paylaşımı gündem oldu. Evine 6 bin 700 TL’lik doğalgaz faturası gelen Mosso’nun paylaşımını görenler gelen faturayı görünce çok şaşırdı. İşte Melek Mosso’nun o paylaşımı…

‘HAZMEDEMİYORUM’

Sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlü isimlerden biri olan Melek Mosso, Instagram hesabından evine gelen doğalgaz faturasını paylaştı. Gelen faturaya isyan eden ünlü şarkıcı, ‘Kabul edemiyorum, hazmedemiyorum. Bıktım. Gelen zamlar faturama şu şekilde yansımış.’ notunu düştü.

‘BU HEPİMİZİN FATURASINA YANSIYAN BİR DURUM’

Evine gelen 6 bin 700 TL’lik doğalgaz faturasını paylaşan ve isyanını dile getiren Mosso, paylaşımının devamında şu yoruma yer verdi; ‘Evim büyük evet ama geçen kış kombiyi en köklediğim zaman 3 küsur gelirdi. Gören saray ısıtıyorum sanır. Ben vatandaş olarak bu faturaları ödemek için yaşamak istemiyorum. Şimdi paran var ödersin diyen troller olacaktır. Arkadaşlar bu hepimizin faturasına yansıyan bir durum. Hadi ben ödedim siz nasıl ödeyeceksiniz? Ben onun derdindeyim.’

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Melek Mosso’nun doğalgaz faturası sosyal medyada gündem oldu. Gelen faturaya isyan eden Mosso’nun paylaşımı sosyal medyada çok konuşuldu. 6 bin küsur doğalgaz faturasını gören sosyal medya kullanıcıları Mosso’nun isyanında haklı olduğunu belirten yorumlar yaptı.