Melek Mosso ile Serkan Sağdıç evleniyor! Evlilik teklifi geldi

TAKİP ET

Ünlü şarkıcı Melek Mosso, sevgilisi Serkan Sağdıç'ın evlilik teklifini kabul etti. Klip çekiminde tanışan ve aşk yaşamaya başlayan Melek Mosso ve Serkan Sağdıç çiftinden güzel haber geldi. Mosso, sevgilisinin romantik evlilik teklifini kabul etti.

Reklam
Reklam

Güçlü sesi, şarkıları ve zaman zaman sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından sıkça söz ettiren ünlü şarkıcı Melek Mosso, hayranlarına güzel haberi verdi. Klip çekiminde tanıştığı oyuncu ve manken Serkan Sağdıç ile uzun bir süredir aşk yaşayan Mosso, dünya evine giriyor. İlişkilerini gözlerden uzak yaşayan ünlü isimler evlilik kararı aldı.

EVLİLİK TEKLİFİNİ KABUL ETTİ

Oyuncu ve manken Serkan Sağdıç, sevgilisi Melek Mosso’ya evlilik teklifi etti. Melek Mosso, sevgilisinden gelen romantik teklife ‘Evet’ yanıtını verdi. İkilinin bu mutlu anı arkadaşları tarafından çekilen fotoğraflarla ölümsüzleştirildi. Mosso ve Sağdıç çiftinin evlilik teklifinden kareler sosyal medyanın gündemine oturdu. Hayranları ünlü şarkıcıya tebrik mesajları yağdırdı.

MELEK MOSSO’NUN ŞARKISININ KLİBİNDE ROL ALMIŞTI

Serkan Sağdıç, ünlü şarkıcı Melek Mosso’nun ‘Kirpiklerin’ adlı şarkısının klibinde rol almıştı. Mosso ve Sağdıç, klipte iki sevgiliyi canlandırmıştı. İkilinin arkadaşlıkları kısa süre içinde aşka dönüştü. İlişkilerini gözlerden uzak yaşayan ünlü çiftten Serkan Sağdıç, geçtiğimiz yıl Melek Mosso ile yıldönümlerini kutlamış ve ‘Seninle iyikilerim o kadar çoğaldı ki. Eşzamanlılıktaki eş ruhum. Benim için zaman gibisin sevgilim. Günler geçtikçe güzelleşen seninle ilgili her tarih benim için çok özel. Yıldönümümüz kutlu olsun. Yıllar geçtikçe daha çok büyüsün sevgimiz ve saygımız. İyi ki geldin. Seni seviyorum.’ notunu eklemişti.