Melih Gökçek Kadınlar Günü yerine Anneler Günü'nü kutlayınca sosyal medyanın diline düştü

TAKİP ET

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, dün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle sosyal medya hesabından bir mesaj yayınladı. Kadınlar Günü'nü kutlamak isterken Anneler Günü'nü kutlayan Gökçek, sosyal medyanın diline düştü.

Reklam
Reklam

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlamak için sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Melih Gökçek, ufak bir karışıklıkla Anneler Günü’nü kutladı. Dün yaşanan bu karışıklık sosyal medyanın diline fena düştü. Kadınlar Günü yerine Anneler Günü’nü kutlayan ve sosyal medyada gündem olan Gökçek, yeni bir paylaşım daha yaparak bir karışıklık olduğunu belirtti ve özür diledi.

KADINLAR GÜNÜ’NDE ANNELER GÜNÜ’NÜ KUTLAYINCA GÜNDEM OLDU

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlamak isterken yaşanan ufak bir karışıklıkla Anneler Günü’nü kutladı. Dün sosyal medya hesabından yayınladığı bir mesajla Kadınlar Günü’nü kutlamak isteyen Gökçek, bir karışıklık yaşadı ve Anneler Günü’nü kutladı. Bu karışıklık sosyal medya kullanıcılarının gözünden kaçmadı. Yeni bir paylaşım yaparak bir karışıklık yaşandığını söyleyen Gökçek, ‘Özür Dilerim. Kadınlar Günü yazacağıma, Anneler Günü demişim. Neticede her kadın bir anne adayıdır.’ notunu ekledi.

SOSYAL MEDYANIN DİLİNE DÜŞTÜ

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlamak için paylaşım yapan Melih Gökçek’in ilk paylaşımında, ‘Anneler Günü münasebetiyle depremde enkaz altında can veren eli öpülesi analarımızı, PKK ile mücadelemizde şehit olan bacılarımızı rahmetle anıyoruz. Mekanları cennet olsun.’ notunu düştü. Paylaşımındaki hatayı fark eden ve hemen yeni bir paylaşım yapan Gökçek, ‘Kadınlar Günü münasebetiyle depremde enkaz altında can veren eli öpülesi analarımızı, PKK ile mücadelemizde şehit olan bacılarımızı rahmetle anıyoruz. Mekanları cennet olsun.’ ifadelerine yer verdi. Ayrıca Gökçek, ‘Özür dilerim Kadınlar Günü yazacağıma Anneler Günü demişim. Neticede her kadın bir anne adayıdır.’ notunu da ekledi. Gökçek, yaptığı bu karışıklıkla sosyal medyanın diline fena düştü. Sosyal medya kullanıcıları peş peşe gelen paylaşımlarla ilgili çok sayıda yorumda bulundu.