Melis Birkan ve Aras Aydın hayatlarını birleştirdi! Ünlü çiftin nikahlarından görüntü!

TAKİP ET

Uzun süredir beraber olan Melis Birkan ve Aras Aydın hayatlarını birleştirdi. Ünlü oyuncu Melis Birkan (39) kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Aras Aydın (32) ile hayatını birleştirerek evlendi.

Reklam
Reklam

Leyla ile Mecnun, İşler Güçler ve Issız Adam gibi sevilen projelerin içerisinde yer alan Oyuncu Melis Birkan uzun zamandır beraber olduğu kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Aras Aydın’la evlendi. Güzel oyuncu Melis Birkan’ın sevgilisinden 7 yaş daha büyük olması dikkatleri çekti.
Melis Birkan ve Aras Aydın sade bir nikah töreni ile dünya evine girdiler. Ünlü çiftin nikah törenlerine Nilperi Şahinkaya ve Engin Akyürek gibi ünlü isimlerde katıldı. Sevilen çiftin yakın dostları mutlu günlerinde yanlarında oldu.


Birbirlerine bir ömür boyu evet diyen iki oyuncu, sevgi dolu öpücük ile evetlerini kutladı.

Ani bir nikah ile dünya evine giren oyuncular için sosyal medya kullanıcıları “ ani evliliğin sebebi bebek mi?” yorumlarında bulundu.
 

Aşk dolu sözler


Güzel oyuncu Melis Birkan, eşi Aras Aydın’a, "Elleri, gözleri, saçları saçlarıma karışan sevgilim hep sen ol... Zor olan her şey seninle kolay oldu. Olmaz dediğim, olmayacak sandığım her şey seninle olur oldu." sözleri ile aşkını ifade etti.