Melis Sezen'e kıyafeti üzerinden şok eleştiri! Eski MHP'li Ahmet Çakar genç oyuncuya demediğini bırakmadı

TAKİP ET

Eski MHP'li Milletvekili Ahmet Çakar'dan genç oyuncu Melis Sezen'in ödül töreninde giydiği kıyafete tepki çeken bir yorum geldi. Derin dekolteli bir kıyafet tercih eden Sezen'i kıyafeti üzerinden eleştiren Çakar, o kıyafetin kanunen suç olduğunu öne sürdü.

Reklam
Reklam

Eski MHP’li Milletvekili Ahmet Çakar’dan genç oyuncu Melis Sezen’in ödül töreninde giydiği kıyafete tepki çeken bir yorum geldi. Derin dekolteli bir kıyafet tercih eden Sezen’i kıyafeti üzerinden eleştiren Çakar, o kıyafetin kanunen suç olduğunu öne sürdü. Melis Sezen’in göğüs dekolteli elbisesini canlı yayında sert bir şekilde eleştiren Ahmet Çakar, kullandığı ifadeler sebebiyle sosyal medyada büyük tepki topladı. Sezen’in ödül töreninde tercih ettiği kıyafetin dekoltesinin çok açık olduğunu söyleyen ve o elbisenin kanunen suç olduğunu iddia eden Çakar’a tepki yağdı. İşte detaylar…

‘Kanunen Suç’

Eski MHP Milletvekili Ahmet Çakar, katıldığı bir televizyon programında oyuncu Melis Sezen’in göğüs dekolteli elbisesini eleştirdi. Sezen’in 47. Altın Kelebek Ödülleri’nde tercih ettiği kıyafeti sert bir dille eleştiren Çakar, ‘Bir kıyafet giymiş, o kıyafet kanunen suç. Çünkü göğüs dekoltesi tamamıyla açık toplum içinde kendini gösteriyor.’ dedi.



‘Göğüs Dekoltesi Göbeğe Kadar İnmiş’

Katıldığı bir televizyon programında tepki çeken sözlere imza atan Çakar, ‘Bu Sadakatsiz adlı dizide oynayan bir kız var. Adını falan bilmem. Geçen gün bir galaya çağırdılar. Bir kıyafet giymiş, o kıyafet kanunen suç. Hem de şikayete bağlı olmayan bir suçtur. Çünkü göğüs dekoltesi tamamıyla açık toplum içinde kendini gösteriyor. Yani sutyen yok, göğüs dekoltesi göbeğe kadar inmiş, yani bu ahlaksızlığın daniskasıdır.’ ifadelerine yer verdi. Çakar’ın bu sözleri sosyal medyada büyük tepki topladı. Güzel oyuncu Hazal Kaya başta olmak üzere çok sayıda ünlü isim ve sosyal medya kullanıcıları Melis Sezen’i elbisesi üzerinden hedef alan Ahmet Çakar’a tepki göstererek Sezen’i destekledi.