Melis Sezen kimdir, kaç yaşında? Melis Sezen evli mi, aslen nereli?

TAKİP ET

Eski MHP'li milletvekili Ahmet Çakar'ın katıldığı bir televizyon programında elbisesi üzerinden sert bir şekilde eleştirdiği genç oyuncu Melis Sezen gündemdeki yerini koruyor. Tercih ettiği derin dekolteli elbisesi sebebiyle Çakar'ın sert eleştirisine maruz kalan güzel oyuncuya destek yağıyor.

Reklam
Reklam

Eski MHP’li milletvekili Ahmet Çakar’ın katıldığı bir televizyon programında elbisesi üzerinden sert bir şekilde eleştirdiği genç oyuncu Melis Sezen gündemdeki yerini koruyor. Tercih ettiği derin dekolteli elbisesi sebebiyle Çakar’ın sert eleştirisine maruz kalan güzel oyuncuya destek yağıyor. Binlerce sosyal medya kullanıcısı ve çok sayıda ünlü isim Melis Sezen’e destek paylaşımları yapıyor. Aylar önce katıldığı ödül töreninde tercih ettiği derin göğüs dekolteli elbisesi üzerinden eleştiri alan Sezen’in özel hayatı da merak konusu oldu. Peki, Melis Sezen kimdir? Melis Sezen kaç yaşında? Melis Sezen’in ailesi nereli? Melis Sezen evli mi, bekar mı? İşte tüm merak edilenler…

Melis Sezen Kimdir?

Şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisinde Derin karakterine hayat veren genç oyuncu Melis Sezen, 2 Ocak 1997 yılında İstanbul’un Silivri ilçesinde dünyaya geldi. İlk olarak Hayat Bazen Tatlıdır dizisinde rol alan Sezen, ilk başrol deneyimini ise Leke dizisinde yaşadı. Hemen ardından Sevgili Geçmiş adlı dizide de başrol oyuncusu olarak sevenlerinin karşısına çıktı. 2018 yılında gösterime giren Bizim İçin Şampiyon adlı sinema filminde rol aldı. Yine aynı yıl Tilki Yuvası ve Dünya Hali gibi filmlerde de rol aldı. 2019 yılında yönetmen koltuğunda oturduğu Mucize 2: Aşk filminde rol üstlendi. Siyah İnci, Ya İstiklal Ya Ölüm gibi dizilerde de rol alan Sezen, Sadakatsiz dizisindeki performansıyla büyük beğeni topladı. 



Melis Sezen Evli Mi?

Genç oyuncu Melis Sezen hakkında merak edilen konuların başında evli mi yoksa bekar mı olduğu konusu geliyor. Güzel oyuncunun özel hayatını yakından takip eden hayranları ‘Melis Sezen evli mi?’, ‘Melis Sezen evli mi, bekar mı?’ sorusuna sık sık yanıt arıyor. 25 yaşındaki genç oyuncu Melis Sezen, hiç evlilik yapmamıştır ve bekardır.