Melis Sütşurup kimdir, kaç yaşında? Mustafa Sandal ve Melis Sütşurup evlendi mi?

TAKİP ET

Melis Sütşurup kimdir, kaç yaşında? Mustafa Sandal ve Melis Sütşurup evlendi mi? Melis Sütşurup Ailesi kim? Emina Jahovic ile boşandıktan sonra Melis Sütşurup ile aşk yaşamaya başlayan Mustafa Sandal geçtiğimiz günlerde sevgilisini ailesinden istemiş ve sade bir nişan töreni ile evlilik yolunda ilk adım atılmıştı. Evlilik kararı alan çiftin her adımı olay olurken Melis Sütşurup kimdir sorusunun yanıtı da yoğun bir şekilde araştırılıyor. Melis Sütşurup'un hayatı ve biyografisi.

Reklam
Reklam

Melis Sütşurup kimdir, ailesi kim? Melis Sütşurup kaç yaşında? Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup adım adım evlilik yolunda ilerlemeye devam ediyor. Ünlü şarkıcı geçtiğimiz günlerde sevgilisini ailesinden istemiş ve çift sade bir nişan töreni yaparak evlilik yolunda ilk adımı atmıştı. Mustafa Sandal ile evlilik yolunda ilerlemeye devam eden Melis Sütşurup’un hayatı ve ailesi de magazin gündemini yakından takip edenler tarafından merakla araştırılıyor. Peki, Mustafa Sandal'ın sevgilisi Melis Sütşurup kimdir? Melis Sütşurup’un ailesi kim?

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal geçtiğimiz yıllarda 10 yıllık evli olduğu Emina Jahovic ile ilişkisini noktalanmış ve boşanmıştı. Biten evliliğin ardından Mustafa Sandal'ın adı birçok ünlü isimle anıldı ancak Ünlü şarkıcı gönlünü sosyetik güzel Melis Sütşurup’a kaptırdı. Mustafa Sandal, geçtiğimiz aylarda ise sevgilisini ailesinden isteyerek evlilik yolunda ilk adımı attı. Çiftin nişan törenine aile arasında oldukça sade oldu. Bu kısa süre sonra evlilik için Nikah Masasına oturmaya hazırlanan çiftin her adımı hayranları tarafından merak ediliyor. Peki, Mustafa Sandal'ın nişanlısı Melis Sütşurup kimdir? Melis Sütşurup ne iş yapıyor? Melis Sütşurup’un ailesi kim?
 

Melis Sütşurup kimdir, kaç yaşında?


Sosyetik güzel Melis Sütşurup 1989 doğumludur ve 2022 yılı itibariyle 33 yaşındadır. Sosyetenin yakından tanıdığı isimler arasında bulunan Melis Sütşurup aynı zamanda herkesin bildiği bir butiği işletmektedir. Daha önce başımdan bir evlilik geçen Melis Sütşurup bir erkek çocuk annesidir. Aralık 2018 yılından bu yana Mustafa Sandal ile ilişkisi olan Sosyetik güzel sık sık magazin gündeminde de yer almaktadır. Daha önce ayrılık ve kavga haberleri ile de gündeme gelen çift geçtiğimiz haftalarda evlilik için ilk adımı atmıştı.
 

Melis sütşurup Mustafa Sandal ne zaman evleniyor?


Mustafa Sandal ve Melis Sütşurup Haziran 2022 tarihinde İtalya'nın başkenti Roma'da nikah masasına oturacak. Çiftin düğünü ise ailelerinin ve yakın dostlarının katılımı ile 10 Haziran'da Marmaris'te yapılacak.